#Inspiratie#Kinderkamer

Samen zitten, samen groeien


Geplaatst op  
Samen zitten, samen groeien ©

De beste dingen gebeuren als we samen zitten. Dit geldt zeker voor ouders en kinderen, die momenten van plezier en connectie creëren rond de tafel. Stokke, bekend om haar hoogwaardig en stijlvol kindermeubilair, begrijpt dit als geen ander. Met de vier iconische kinderstoelen – Tripp Trapp, Nomi, Steps en Clikk – biedt het Noorse merk een scala aan opties die aansluiten bij elke behoefte. 

Elke Stokke-stoel is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit, waardoor ouders en hun kinderen zorgeloos kunnen genieten van kostbare, gedeelde momenten. Kies de stoel die bij je gezin past en ontdek de magie van samenzijn. 

Tripp Trapp, de stoel die meegroeit met je kind 

Deze beroemde stoel groeit al generaties lang mee met kinderen. Ontworpen door Peter Opsvik in 1972, combineert de Tripp Trapp tijdloos design met ergonomie en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardig Europees beuken- en eikenhout, biedt deze stoel een verstelbare zitting en voetensteun, zodat jij en je kind vanaf het begin comfortabel kunnen zitten. Met de Tripp Trapp creëer je een ooghoogte-verbinding, waardoor waardevolle gesprekken ontstaan en je kind essentiële vaardigheden ontwikkelt voor het opbouwen van betekenisvolle relaties. 

Tripp Trapp stoel

Nomi, de stoel die aanzet tot actief zitten

Dankzij een ongeziene flexibiliteit is Nomi de stoel die actief zitten inspireert. Ook bedacht door Peter Opsvik, heeft Nomi een organisch en speels design dat de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen bevordert. Met zijn unieke tool-free verstelbaarheid kunnen ouders de stoel eenvoudig aanpassen aan de behoeften van hun groeiende kind. Of het nu gaat om de hoogte, diepte of voetensteun, Nomi past zich aan en zorgt voor een comfortabele zitervaring. Pluspunt: met zijn lichte gewicht is deze kinderstoel gemakkelijk te verplaatsen, zodat je hem overal in huis kunt gebruiken. Het stimuleren van actief zitten, moedigt kinderen aan om te bewegen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze genieten van gezellige momenten en lekkere maaltijden aan tafel.  

Nomi stoel

Steps, de stoel voor elke nieuwe stap 

Voor ouders die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing is de Steps kinderstoel de perfecte  bondgenoot. Deze premium stoel groeit mee met je kind, vanaf de geboorte tot de tienerjaren. Met de comfortabele wipstoel die aan de stoel kan worden bevestigd, kunnen ouders hun kleintjes dichtbij houden. Naarmate het kind groeit, kan de wipstoel worden verwijderd en pas je de Steps kinderstoel moeiteloos aan aan de veranderende behoeften. Met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid biedt Steps ouders gemoedsrust, terwijl kinderen zich comfortabel en ondersteund voelen tijdens hun groei en ontwikkeling. 

 

Steps stoel

Clikk, de stoel voor gezinnen on the go 

Clikk is Stokke’s meest compacte stoel die in de smaak valt bij gezinnen vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Met het unieke, one-handed click-in systeem kunnen ouders de stoel in enkele seconden opzetten, zonder gedoe met gereedschap of ingewikkelde montage. Lichtgewicht en draagbaar, is de Clikk-stoel ideaal voor avontuurlijke families die vaak onderweg zijn. Ondanks zijn eenvoudige ontwerp biedt deze kinderstoel nog steeds een maximaal comfort en veiligheid, waardoor kinderen kunnen genieten van maaltijden en quality time met het gezin, waar ze ook zijn. De perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar gemak en functionaliteit zonder compromissen. 

Clikk stoel

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Stokke.
www.stokke.com

Lees ook:
Trend: natuurlijke texturen in je interieur
De lenteschoonmaak: bespaar tijd en geniet van een gezondere lucht met iRrobot
Baden in luxe bij de all-inclusive Ikos Resorts