#Badkamer#Inspiratie

GROHE Experience Center: welkom in de wondere wereld van water


Geplaatst op  
GROHE Experience Center: welkom in de wondere wereld van water © Grohe

Slimme thermostatische kranen, waterbesparende douchekoppen, ergonomisch design met aanraaktechnologie … Laat je leiden door de keukens en badkamers van de toekomst in het nieuwe GROHE Experience Center.

Iedereen kent wel het kleine GROHE-logo, je komt het wereldwijd tegen op kranen en douches. Leuk nieuws: het beroemde kranen- en sanitairmerk opende onlangs in Zaventem een heuse belevingsshowroom, het GROHE Experience Center. De naam zegt het al: hier wil GROHE ons in de eerste plaats doen kennismaken met de technologie, innovatie en kwaliteit achter zijn producten met een strak ontwerp en uitgekiende duurzaamheid.

Een persoonlijke beleving voor iedereen

Van architecten en installateurs tot groothandels en particulieren: iedereen is welkom voor een bezoek aan het GROHE Experience Center, of je nu voor een nieuw project staat of gewoon uit nieuwsgierigheid. Een expert leidt je rond langs alle ingenieuze oplossingen en creaties van het merk. Die zijn onderverdeeld in een aantal thema-afdelingen, met als rode draad ‘Pure Freude an Wasser’ of het pure plezier van water.

Vanuit jouw specifieke behoeften, smaken en wensen op het gebied van design zal de expert je begeleiden naar het gamma of de productlijn die het beste passen bij jouw watertoevoer en budget. En wie beleving zegt, zegt zintuigen: hier kun je aanraken, uittesten, waarnemen, voelen, analyseren, meten. Kortom, een echt laboratorium waar je de badkamer of keuken van je dromen kunt samenstellen, mét aandacht voor de ecologische problemen waar ieder van ons vandaag rekening mee moet houden.

GROHE

Een kostbare bron waar GROHE niet licht mee omspringt

Amper 3% van al het water op aarde is drinkbaar en ongeveer 68% van het jaarlijkse waterverbruik van een huishouden komt uit de badkamer. Als wereldleider op het gebied van kranen en sanitair is GROHE uiteraard bijzonder gevoelig voor de kostbaarheid van water. Het merk doet er dan ook alles aan om een bewust en zuinig watergebruik te stimuleren door duurzame systemen te ontwerpen. Wie laat er tegenwoordig nog onnodig de kraan lopen tijdens het tandenpoetsen? Niemand. Zo zit de GROHE EcoJoy®-technologie al standaard geïntegreerd in veel kraan- en douchesystemen van het merk. Al die technologieën kun je in de showroom uitproberen. Zo zul je met eigen ogen vaststellen dat een laag waterverbruik geen opoffering is, maar wel degelijk kan samengaan met comfort en design.

Ontdek ook hoe je je keuken milieuvriendelijker kunt maken dankzij GROHE Blue®, een superslim systeem dat de luxe biedt om gefilterd, fris en bruisend water rechtstreeks uit je keukenkraan te tappen. Zeg maar dag tegen flessen, gaspatronen en een lauw glas grenadine. Binnen die globale visie op duurzaamheid is het logisch dat het merk ook veel belang hecht aan het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk door het optimaliseren van de productieprocessen. Kortom, een showroom, een manier van werken en een aanbod die als een paal boven water staan!

GROHE

Adres: Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Grohe.
grohe.be

Lees ook :
De ultieme inspiratiebron voor levensgenieters
Binnenkijker: een klein en knus appartement in Parijs
Waar vind je de keuken van je dromen voor een miniprijsje?