#Publireportage#Slaapkamer

Hästens lanceert ‘limited edition’ van zijn topmodel

Eerbetoon aan de firma's 165 jarig bestaan met speciale versie van zijn mythische bed Hästens Luxuria.
Geplaatst op  
Hästens lanceert ‘limited edition’ van zijn topmodel ©

Tribute, zo heet de limited edition van het Zweedse topmerk Hästens

Hästens top-model Luxuria krijgt nieuw leven ingeblazen. En dit aan een speciale prijs! Een gloednieuw textiel in 100% katoen met kleur ‘taupe’ geeft Tribute een vintage-aspect, zonder daarbij in te boeten aan zijn hedendaags design. Kortom, het beste van twee werelden! Het geheel herinnert subtiel aan de ‘Belle Epoque’ stijl van midden 19de eeuw, de periode waarin Hästens werd opgericht.

Perla Munhoz, research & developmentmanager bij vertelt: ‘Wij hebben gekozen voor de kleur ‘taupe’ in combinatie met een speciale stiktechniek als uitbeelding van Hästens’ geschiedenis en als extra bevestiging van het feit dat wij natuurproducten verwerken in onze creaties.’ De fabricatie gebeurt uitsluitend in thuisland Zweden. Voeg daarbij het traditionele handwerk die Hästens’ professionals toepassen en je krijgt een bed met buitengewoon slaapcomfort.

Kwaliteit, design en comfort. Dat maakt Hästens bedden tot een wereldsucces en dit al 165 jaren lang.

Tribute, een topmodel in ‘limited edition’ vertegenwoordigt volwaardig de waarden van het huis Hälstens. De weg die het heeft afgelegd en tegelijk een uithangbord voor wat nog bereikt zal worden. Een uithangbord met koninklijke allures alvast. Want al decennia lang mag het huis zich hofleverancier van Zweden noemen. En terecht, want Hälstens’ kwaliteitswerk is ongenaakbaar.

Bekoort het u de rest van uw leven door te brengen in een koninklijk bed?

Tribute is nu reeds beschikbaar en dit tot eind december!

Hästens Tribute, vanaf 3.950 €

Hästens Brussels Store, Waterloosesteenweg 8, 1000 Brussel.