#Publireportage

Heytens, dé expert voor al je raamdecoratie

Met reeds 40 jaar op de teller, is Heytens de onbetwiste referentie voor de aankleding van ramen

Geplaatst op  
Heytens, dé expert voor al je raamdecoratie © Heytens (collectie 'Roots')

Heb je plots zin in verandering, meer licht of kleur? Laat Heytens, expert in zijn vakgebied, je leiden en naar je luisteren. We geven je hier een aantal redenen om te bezwijken voor het merk. 

Een toegankelijke service op maat

Wie aan nieuwe raamdecoratie denkt, wordt vaak geconfronteerd met hoge prijzen of onvoldoende diensten. Heytens bewijst het tegenovergestelde met een toegankelijke service op maat, een kwaliteitsvolle afwerking, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Collectie ‘Architect’

Persoonsgebonden advies en diensten

Om de klantenvraag in termen van prijs en leveringstijden met verve te beantwoorden, heeft Heytens zijn klantenervaring geoptimaliseerd. Het Heytens team doorliep alles van A tot Z: van het creëren van een gepersonaliseerd project in overleg met een consultant, gratis verificatie van thuismetingen tot de levering die even snel is als online, met dezelfde kwaliteit en diensten.

Collectie ‘Roots’

Hedendaagse en inspirerende collecties

Het team van Heytens’ stylisten en kleurraadgevers zorgt er immer voor dat de collecties origineel en exclusief zijn, telkens afgestemd op de laatste trends, afgewerkt met mooie kussens en accessoires. Dit seizoen worden er mooie trends toegevoegd aan de Heytens collecties ter inspiratie voor je interieur: maak kennis met de ‘hygge’ (warm en zacht), ‘reminiscent’ (verfijnd met een vleugje klassiek), de ‘architect’ (modern) en ‘roots’ (etnisch) stijlen.

Collectie ‘Reminiscent’

Topkwaliteit

Om als echte ambassadeurs het Heytens-merk met trots uit te dragen worden de consultants vaak getraind. Fabricagemethoden, producten en trends vormen daarom geen geheimen meer voor hen, alsook voor de gecertificeerde plaatsers die elke bestelling perfect kunnen installeren. Wat de stoffen betreft: deze worden in elk fabricagestadium aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen voordat de collectie wordt geïntegreerd.

De meest trendy stores

De indeling van onze woonst heeft de laatste jaren een forse evolutie ondergaan en huizen worden almaar meer voorzien van grote ramen om meer licht binnen te laten. Stores zijn tegenwoordig bijna even populair als gordijnen, en vormen het perfecte, moderne alternatief in raamdecoratie. Heytens heeft dit sinds het begin goed begrepen, en biedt tot hiertoe maar liefst 65 verschillende kleuren en texturen in stores aan, om jouw interieur stijlvol af te schermen.

Collectie ‘Hygge’

Nieuw: de terugkeer van behangpapier

Als specialist decorateur in ramen en interieur, breidt Heytens ook haar assortiment behangpapier uit met nieuwe collecties. Monochroom, floraal, artistiek, of etnisch… Met 119 verschillende keuzemogelijkheden, is er voor elk wat wils in het Heytens gamma. Het belangrijkste voordeel van behang? Je kan het materiaal volledig naar wens kiezen en toepassen, om je interieur een make-over te geven, of je nu één muur of een hele kamer kiest te behangen. Bezoek één van de Heytens-winkels voor meer persoonlijk advies.

Meer info op Heytens.be

Collectie ‘Reminiscent’