#Nieuws

IKEA: investeren in een betere levenskwaliteit


Geplaatst op  
IKEA: investeren in een betere levenskwaliteit ©

IKEA zet zich elke dag weer in om tegen een betaalbare prijs duurzame designmeubelen voor dagelijks gebruik aan te bieden. Meubelen die we ongeremd gebruiken, hergebruiken, aanpassen en in ons interieur verwerken. Het worden echte partners van ons welzijn en onze woning. IKEA steunt bij het ontwerpen van zijn meubelen op vijf essentiële pijlers:

Een weldoordachte vorm
De vorm bepaalt niet alleen hoe een meubel eruit gaat zien, ze zorgt er ook voor dat we ons thuis goed voelen, omringd door betaalbare, duurzaam ontworpen designstukken.
De vorm moet dus passen bij ons interieur, ze weerspiegelt de waarden die we belangrijk vinden: eenvoud, eerlijkheid, zuiverheid, menselijkheid en respect voor het milieu.

Veelzijdigheid
Een product moet niet alleen doen waarvoor het is gemaakt, we moeten het ook leuk, tof en praktisch vinden. Om aan de verwachtingen van zoveel mogelijk mensen te voldoen, moeten de meubelen gemakkelijk te gebruiken en te monteren zijn.

Optimale kwaliteit
De best mogelijke kwaliteit ontwerpen, dat is gewoon essentieel. Kwaliteit is veel meer dan tien jaar garantie of de vraag hoe lang een product meegaat. Meubelen maken immers deel uit van een interieur dat ons dagelijkse reilen en zeilen in goede banen leidt

Duurzaamheid voor iedereen
Duurzaamheid betekent zoveel mogelijk mensen helpen om thuis “groener” te gaan leven. Daarom biedt IKEA producten, oplossingen en vakmanschap aan waarmee de mensen hun impact op het milieu kunnen verkleinen (door bijvoorbeeld water en energie te besparen).

Een toegankelijke prijs
Bij IKEA werken ontwerpers en specialisten samen aan innovatieve oplossingen om de producten te verbeteren en de prijs zo laag mogelijk te houden. Een lage prijs draait immers niet alleen om geld. Het is ook een gelegenheid om onze leefomgeving en het interieur van onze woning te verbeteren.

Dit zijn de vijf pijlers van de IKEA-ontwerpen. Een meubel is duidelijk meer dan een meubel, het is design voor het leven.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met IKEA.
www.ikea.be

 

LEES OOK:

Zomerse tafeldekkingen: dit zijn onze favoriete items

Shopping: de mooiste accessoires voor je eetkamer

Personaliseer je interieur met het maatwerk van Camber