#Adresjes

In beeld: de nieuwe vestiging van boekenwinkel TASCHEN in Brussel

Snuister in de collectie van TASCHEN op een gloednieuwe en kleurrijke locatie in Brussel
Geplaatst op  
In beeld: de nieuwe vestiging van boekenwinkel TASCHEN in Brussel © TASCHEN

De geliefde boekenwinkel TASCHEN is verhuisd naar een gloednieuwe locatie. Maar geen zorgen! Het nieuwe thuis van de boekenwinkel ligt een paar meter van de originele locatie op het levendige Place du Grand Sablon.

Zo’n  verhuis gaat natuurlijk ook gepaard met een gloednieuw interieur, en het is vast en zeker de moeite. De echte eye catcher van de nieuwe ruimte zijn de heldere wandpanelen van Cubaans-Amerikaanse kunstenaar Jorge Pardo. Deze panelen voorzien de boekenwinkel van kleur en zorgen bovendien voor een vrolijke sfeer. Ontwerpen van Philippe Starck en meubels van designer Gio Ponti vervolledigen het plaatje alleen maar.

© TASCHEN

Wil je graag een namiddag rond snuisteren en je verdiepen in de unieke collectie van TASCHEN? Dan doe je dit vanaf nu omringd door een stijlvol interieur. Bovendien is de boekhandel omringt door restaurants, bars en antiekwinkels. Zo kun je er een gezellige namiddag van maken.

Adres: Place du Grand Sablon 35, 1000 Brussel

Openingsuren : Maandag tot zaterdag : 11u00-19u00 & zondag: 12u00-18u00

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.