#Nieuws#Trends

Kies voor een karaktervolle decoratie met Noël & Marquet  


Geplaatst op  
Kies voor een karaktervolle decoratie met Noël & Marquet   © NOËL& MARQUET / NMC

Na de lancering van zijn Atmospheres-wandpanelen in maart, komt de Belgische fabrikant van muurdecoratie Noël & Marquet nu met Black, een nieuwe collectie decoratieve profielen, volledig in het zwart.

Opvallend, sterk en veelzijdig: zwart is een kleur die echt de tand des tijds doorstaat. Ze is alomtegenwoordig in de mode, architectuur, vormgeving en nog vele andere domeinen, omdat ze in alle eenvoud de aandacht weet te trekken en zowel voor een elegante als een verfijnde toets zorgt. De profielen uit de Black-collectie hebben een uniek design dat op ieders smaak is afgestemd en bieden de mogelijkheid om een ruimte op verschillende manieren te verfraaien. Van contrast tot monochroom of van strakke details naar een edgy decor: deze nieuwe collectie biedt talloze verschillende effecten, maar vooral een beheerste decoratie en een heldere architectuur die pure allure uitstraalt. Perfect voor een interieur dat bij je past!

profilés noir NOËL& MARQUET / NMC
© NOËL& MARQUET / NMC

Een must voor een karaktervolle decoratie

De sterkte van deze collectie ligt ongetwijfeld in de combinatie van een minimalistisch design en een uitgesproken geometrie, die pure producten echt cachet geven. Door veelzijdigheid met eenvoud te combineren, hebben alle modellen uit de collectie een glad, hoekig en simplistisch reliëf. Daardoor zijn ze geschikt voor alle stijlen en interieurs.

Het resultaat? Echte alleskunners op het gebied van design! Drie van de vier nieuwe Black-profielen bieden ook indirecte verlichting, waarmee ze het interieur een extra vleugje warmte geven. De profielen zijn voorzien van een nieuwe zwarte diffuser en zorgen voor een gelijkmatige en zachte verlichting, die een warme en gedempte sfeer creëert.

Licht en donker combineren, het lijkt op het eerste gezicht erg tegenstrijdig. Toch is dit de uitdaging die het merk zich met deze nieuwe profielen heeft gesteld. Het doel? Elke leefruimte op een ongeziene manier in de verf zetten. Voor intensere lichteffecten en een meer uitgesproken contrast kunnen de zwarte profielen ook worden voorzien van witte diffusers. Oneindig veel mogelijkheden dus, voor een uniek en verfijnd interieur.

profilés noir NOËL& MARQUET / NMC
© NOËL& MARQUET / NMC

Kwalitatief én milieuvriendelijk

Hoewel het merk vooral inzet op esthetiek en design, zijn de profielen van Noël & Marquet ook kwalitatief en duurzaam. De Black-profielen zijn gemaakt van zwart in de massa gekleurd polystreen met hoge dichtheid. Ze zijn stoot- en vochtbestendig en voorzien van een halfmatte afwerking en een kraswerende bekleding voor een langere levensduur.

Ze worden geproduceerd met 100% groene energie, bevatten minstens 30% gerecycleerde materialen en zijn zelf 100% recycleerbaar. Net zoals alle andere plinten van het merk, dragen ze dan ook het Duitse ecolabel ‘Blauer Engel’, dat de milieuvriendelijkheid van de producten garandeert.

profilés noirs Noel & Marquet
© NOËL& MARQUET / NMC

De producten uit de ‘Black’-collectie zijn verkrijgbaar bij de dealers van Noël & Marquet.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Noël & Marquet.
noel-marquet.com

LEES OOK:
Samen zitten, samen groeien
Zien: een flat in Kopenhagen die schippert tussen kleur en minimalisme
Tv-gezicht en interieurkenner Kelly Claessens legt uit hoe zij haar vloer koos