#Dit is Belgisch#Publireportage

Een droomkamer voor elk kind.

Mathy By Bols kinderkamers zijn ergonomisch, ecologisch, anti-allergisch en 'made in Belgium'
Geplaatst op  
Een droomkamer voor elk kind. ©

De kindertijd is een prachtige tijd van ontplooiing. Weet dat kinderen bijna de helft van hun leven in hun kinderkamer en kinderbed doorbrengen. In kinderkamers daar speel je, leer je, droom je.

‘Produced by Mathy and Distributed by Bols’, het is ondertussen al meer dan 25 jaar geleden dat Jules Mathy en Jean-Marie Bols de schrijnwerkerij met dezelfde naam in 1987 boven de doopvont hielden. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler.

Mathy By Bols gaat er prat op dat al hun onderhoudsproducten zoals olie, vernis en lak nauwgezet de strengste Europese milieurichtlijnen volgen. Daarbij zijn al hun verven en lakken op waterbasis, wat meer dan welkom is in deze tijden van agressieve allergieën. De kleine spruiten mogen dus zorgeloos en gezond knorren in hun sprookjesbed. Op luxueus materiaal kijkt Mathy By Bols niet. Voor de baby-collectie zijn er zowel bedjes als nachttafels en linnenschuiven in massief lindehout.

Semi-maatwerk en à la carte

Collectieuitbreiding bij al dit slaapplezier kon niet uitblijven en zodoende lanceerde het bedrijf een reeks kamer- en tuinmeubels voor de kids. Zo heb je bureautafels op maat, een staand boekenrek in boomvorm of kindertuinhuisjes in de meest gepersonaliseerde uitvoeringen.

De Mathy By Bols kinderkamers staan dus klaar voor hun duizend-en-één combinaties en ideeën voor nagenoeg elk bed, bureau en kast. Je laat gewoon je verbeeldingskracht en die kleine schavuiten jonge zijn gang gaan. Uw kind zit constant met zijn of haar hoofd elders, wil buitengewone verhalen vertellen. Waarom die dan niet als ouder waarmaken in echt bestaande droomhutten, avontuurtenten en racebolides.

Zoals een oningevuld kleurboek kunnen de meeste modellen ook onafgewerkt geleverd worden zodat je ze thuis zelf  kan schilderen, al dan niet met de hulp van kladderhandjes.  En kiezen kan je uit honderden kleurencombinaties. Kortom, je kiest je kinderkamer bijna volledig à la carte.

Hier onze showstoppers in beeld:

www.mathy-by-bols.be