#Keuken#Publireportage

Kitchen Profile : Ontwerp uw droomkeuken met enkele kliks!

IXINA werkte een virtuele tool uit die DE keuken opbouwt die bij u past.
Geplaatst op  
Kitchen Profile : Ontwerp uw droomkeuken met enkele kliks! ©

U droomt ervan, van die keuken…U weet wel, UW ideale leefkeuken, die elke dag opnieuw het decor zal zijn van uw familiefeestjes, vriendenpartijtjes en waarom geen amoureuze tête à tête. De keuken waarin u zichzelf feliciteert bij het lukken van een nieuw recept. Waar u drinkt op het diploma van uw oudste of waar u het weer goedmaakt bij een kop koffie. Maar hoe die keuken samenstellen? Hoe zeker weten dat zij aan uw gewoonten voldoet? Hoe haar samenstellen opdat zij praktisch en functioneel zal zijn?

Om uw keuken perfect naar wens samen te stellen, vond Ixina de ‘Kitchen Profile’ uit. Deze is meer dan een louter tekenplan. Hij staat toe een keuken op te bouwen die in harmonie is met uw levensstijl.  Zelfs nog voor u overgaat tot het invoeren van de keukenafmetingen of u uw smaak qua bekleding kenbaar maakt, zullen er u eerst een paar vragen gesteld worden. Zo komen wij er achter welke soort ‘keukenbelever’ u bent, hoe dikwijls u kookt en voor wie.

 PUBLI-IXINA

Wel, ik twijfel tussen motto 1 en 2…Maar toch, nummer 2 haalt het!

PUBLI-IXINA2

PUBLI-IXINA3

En zo wordt uw ‘keukenkeuze’ voor ons alsmaar duidelijker en duidelijker.

Aan het eind van de test ontdekt u speciaal voor u op maat gemaakte tips. Hoe de lengten opmeten? De hoogte van de kastmodules, het materiaal van uw werkblad…Vervolgens leidt IXINA u naar een formulier waar u persoonsgegevens invult. Als laatste fase zal u de afmetingen van uw keukenruimte ingeven en kan u met het leukste onderdeel van de ‘Kitchen Profile’ starten, het plaatsen van het meubilair zelf. Het is prettig puzzelen, kiest u voor een keuken in U-vorm? Of gaat u eerder voor een kookeiland? Kortom, uw juiste keuze wijst zichzelf uit!

Amper enkele minuten later rinkelt uw telefoon…Aan het andere eind, een consultant van bij Ixina. Hij vraagt u of alles gaat zoals het hoort met de opbouw van uw keuken en of u met hem een afspraak wil maken. Dat is pas service!

PUBLI-IXINA4

U bent tot niks verplicht, u hebt nu een perfecte simulatie van uw droomkeuken zonder u ‘gestrikt’ te voelen. Geef toe, deze eenvoudige, didactische en efficiënte ‘Kitchen Profile’ heeft met enkele kliks uw nieuwsgierigheid gewekt. Wordt uw droomkeuken realiteit? U hoeft enkel maar…

TEST HIER