#Publireportage

Krëfel Keukens showt 3 trends op Batibouw


Geplaatst op  
Krëfel Keukens showt 3 trends op Batibouw ©

Onze keuken is op een korte tijdspanne van 20 jaar opnieuw het kloppend hart van onze woning geworden. Sterker nog, zij is de plek waar de gemiddelde Belg het liefst zijn tijd doorbrengt! Om zijn 20 jarig bestaan in het zonnetje te zetten, onthult het keukendepartement van Krëfel Keukens de nieuwste trends die bijdragen tot de gezelligheid, esthetiek en functionaliteit van de moderne keuken.


Persoonlijkheid boven alles

‘Toon mij je keuken en ik zal zeggen wie jij bent!’ Dit vat het zowat samen wat de hedendaagse keuken vandaag betekent in ons interieur. Bij Krëfel Keukens spelen ze in op die doorgedreven personalisering. Kortom, geen enkele stijl, werkblad of vorm van hun keukens vormt een obstakel voor het plan dat de klant in zijn hoofd heeft. Zijn creativiteit bepaalt het resultaat!

1. Puur met natuur

krefel

‘Less is more’ is jouw leidraad met een stijl die verwijst naar natuur als middelpunt? Zie je jouw keuken graag in de rol van ontstressruimte? Dan zal je zeker het belang herkennen van lichte materialen afgewisseld met accenten uit de natuur. Zo zie je op deze illustratie een combinatie van een werkblad in neutraal ogend composiet, mooi contrasterend met een ‘altaar’ als eerbetoon aan natuurhout. Ideaal om er de dag te starten met een ontbijt…


2. Loft en functioneel

krefel2

Je ziet alles in een ruim perspectief? Je houdt van to-the-point en functionaliteit? Dan is deze keuken met modulaire look zeker iets voor jou. Zijn houten warmte verzacht het gebruik van loftgeïnspireerde materialen zoals maxi-vloertegels of gepolijst beton. De moderne accenten zijn open bergvakken als etalage voor elegant servies of als showpodium voor je professionele kookapparatuur.


3. Cocoon

krefel5

Kleinere woonruimten die met beperkt budget een cocoonstijl vragen, blijven een uitdaging bij Krëfel Keukens. Zoals deze witgelakte combinatie bijvoorbeeld. Met zijn bewust lage en horizontale opbouw vergroot hij visueel de beperkte oppervlakte van je appartement of studio. Een succesvolle keuken is niets anders dan een kwestie van indeling en combinatie…


– Ontdek zelf de interessante Batibouw-voorwaarden bij Krëfel Keukens! –

-Rendez-vous in Paleis 11 – stand 109 of in alle Krëfel Keukens showrooms. –

Info: KeukensKrëfel.be