#Publireportage

MORTEX: maak kennis met de leukste terrastrend van deze zomer

Het seizoen om te genieten van je terras is daar. Ontdek met BEAL International hoe je dat het beste doet!
Geplaatst op  
MORTEX: maak kennis met de leukste terrastrend van deze zomer © © Mireille Roobaert

Geen beter seizoen dan de zomer om te genieten van je terras, het gezelligste verlengstuk van je huis! Om er het hele seizoen lang plezier van te hebben, investeer je best in verfijnde decoratie en elegante materialen zoals de MORTEX bekleding van BEAL International.

Zo creëer je de hippe beton look in je eigen tuin

Dankzij de minerale look van de MORTEX bekleding creëer je het mooie effect van gewaxt beton of het authentieke effect van Marokkaanse tadelaktpleister dat perfect in het plaatje van de omringende natuur past. De materie is erg veelzijdig en kan o.a. gebruikt worden om zowel je tuinmeubilair als de nabijgelegen lage muren te bedekken. De MORTEX bekleding is eveneens beschikbaar in een eindeloze kleurenpalet. De huidige trend gaat in de richting van aarde, oker en honingkleuren. Tinten die zich goed vermengen met onze omgeving. Het finale resultaat varieert van een glad en homogeen, tot een gestructureerd en genuanceerd oppervlak. De materie kan zowel binnen als buiten aangebracht worden en zorgt voor een uniformiteit tussen de vloeren binnens- én buitenshuis, waardoor de architectuur van de woning benadrukt wordt en de kamers meer openheid krijgen, wat uiteindelijk voor een groter ruimtegevoel zorgt.

De minerale MORTEX-bekleding van de firma BEAL International heeft een hedendaagse beton look. Links: ©Unic Acabats Continus – Rechts: ©Anna Elias

Makkelijk aan te brengen

Wie renoveert, kan de MORTEX bekleding eenvoudigweg aanbrengen op bestaande tegels zonder aangrenzende oppervlakken te beschadigen. Zo vermijd je vervelende sloop- en ontruimingswerkzaamheden. Als kers op de taart, biedt de materie met zijn dunne 3 mm dikte voldoende weerstand, flexibiliteit en ondoordringbaarheid. Zijn bijzondere eigenschappen, die bestand zijn tegen weer en wind, maken van MORTEX bekleding een ongeëvenaarde duurzame en uitstekende oplossing voor een buitenomgeving. Nog een reden waarom je best voor MORTEX bekleding kiest? Zijn samenstelling bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Een materie die goed is voor de planeet, wat wil je nog meer?

Meer info: 

BEAL International 

Rue du Tronquoy, 8
5380 Fernelmont

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BEAL International (bealinternational.com)

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.