#Adresjes#Nieuws#Online winkelen

Nieuw: webshop Asos lanceert een home collectie

Het gekende modeplatform komt op de proppen met een gloednieuwe en betaalbare decolijn!
Geplaatst op  
Nieuw: webshop Asos lanceert een home collectie © Asos

Wat heuglijk nieuws om de week mee te starten want de gekende webshop Asos lanceert sinds vandaag ‘Supply’, zijn hoogsteigen home collection. Je vindt er de hipste items om je interieur op te peppen aan zeer betaalbare prijzen, startend vanaf 6,99 euro. 

Een klik op het gloednieuwe submenu ‘Living + Gifts’ en je belandt in een millennial deco walhalla. Van opbergzakken in een metallic coating, decoratieve plantenhangers, kaarsen met ludieke opschriften, tot etnisch geïnspireerd huistextiel. Asos speelt in op de diverse behoeften van de ‘twenty something’, of je nu een rasechte minimalist of een bonte kleurenguru bent. Voor ieder wat wils!

Leuk detail: alle prints die je in de collectie aantreft zijn ontworpen door een intern designteam, wat unieke items mét persoonlijkheid oplevert. Daarnaast volgt de collectie drie belangrijke trends: Eclectic Luxe bestaat uit duurzame producten en stoffen waaronder o.a. gerecycleerd glaswerk, retro statement dienbladen, textiel met bonte prints, dierenhuiden afgewerkt met bijzondere details zoals pompons en kwastjes. Cool Minimal focust dan weer op iconische, spraakmakende prints met fijne lijnen of artistieke penseelstreken op huistextiel zoals tapijten, handdoeken en beddengoed. Global Traveller laat zich dan weer leiden door de natuur en heldere kleurencombinaties. Bij deze laatste kan je traditionele weeftechnieken op knappe manden en 70’s rotan materialen terugvinden, gegoten in een grafisch geotextiel en hedendaagse modeprints.

P.s.: ook als je aan het budgetteren bent (we get it, het zijn net solden geweest) kan je hier perfect enkele leuke koopjes doen!

Dit interesseert je misschien ook wel:

Trend: Decoratie met artistieke lijnen 

Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping

Valentijn alert: ontdek hier onze bijzondere DIY!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.