#Ideeën#Interieuradvies

Trend: decoratie met artistieke lijnen

Een opvallende stroming met fijne lijnen loopt door decoland
Geplaatst op  
Trend: decoratie met artistieke lijnen © House Doctor

Misschien ben je er al aan verknocht, maar 2019 en fijne lijnen hebben iets met elkaar. De decoratietrend die een elegant lijnenspel op een sobere achtergrond combineert, wint steevast aan populariteit en dat zien we terug in de collecties van menig (web)winkel. 

De decoratietrend is abstract en erg sober van aard, wat het de ideale toevoeging voor een ‘Lagom’ interieur maakt. We zien dit voorjaar veel wit en zwart, die laatste vooral in sierlijke lijnen die willekeurig door elkaar lopen of een gezicht een beetje à la Basquiat, de Franse Picasso, vormen.

In decoratie vertaalt deze abstracte trend zich voornamelijk naar posters, kussenhoezen en keramiek, zoals vazen en borden. Ons stijladvies? Koop een leuke poster in A2-formaat en plaats deze in een minimalistische, zwarte omkadering die je op de vloer, haardvuur of een commode laat rusten. Of ga voor artistiek tafelgerei met borden die naar je kijken met een mystieke blik. Hoe dan ook, abstracte tekeningen op je decoratie zijn hipper dan hip!

Duik in onze galerij om te ontdekken of deze trend iets voor je interieur is en waar je de hipste lijnen vindt!

Dit interesseert je misschien ook wel:

Shop de nieuwste wintertrends hier

Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping

Trend: de spelregels van neo-rustiek

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.