#Cadeautip#Ideeën

Onze cadeau-inspiratie voor een geslaagde Moederdag

Benieuwd naar wat je mamalief op deco vlak als geschenk kunt geven?
Geplaatst op  
Onze cadeau-inspiratie voor een geslaagde Moederdag © Point-Virgule

10 mei is het weer zover: dan vieren we Moederdag in België! Het doel is natuurlijk om haar zo goed mogelijk te verwennen, maar bezit je wel over de nodige inspiratie? Nee? Geen zorgen! Hier is een inspirerende selectie van geschenken die alle mama’s kunnen plezieren! 

Of ze iemand is die graag voor de spiegel staat, haar handen graag vuil maakt, of graag wegzakt in een gezellige zetel bij de kachel terwijl ze een boek leest: elke moeder verdient een beetje aandacht die bij haar past. Leuk of praktisch, het is aan jou om je moeder goed in te schatten! Van de badkamer tot de keuken en de tuin, hier volgen onze cadeau-ideeën die zonder twijfel bij elke mama in de smaak vallen.

1

Zeg het met bloemen

Besluit je haar een verse ruiker bloemen cadeau te doen? Vergeet dan zeker niet een mooie vaas mee te geven! Duurzaam, origineel of kleurrijk, in glas of keramiek, een designvaas bij een boeket is altijd een goed idee…

2

De ultieme ontspanning

Wat als we mama eens verzoeken om zich te ontspannen met een cadeau? Moederlief – die altijd druk in de weer voor Jan en alleman is – verdient het om wat tijd voor zichzelf te nemen in een zachte en warme sfeer. Denk aan een spiegel voor in de badkamer om haar te doen herinneren aan wie de mooiste is, een plaid om haar warm te houden op winter- of zomeravonden, een yogamat voor haar favoriete bezigheid, een kaars om haar te herinneren aan goede herinneringen, een fauteuil voor haar om te ontspannen met een boek in haar hand… Zoveel ideeën die 100% mama zijn.

3

Voor de mama met groene vingers

Een mooie hangplant in de slaapkamer, verse kruiden in de keuken, een design plantenbak in de woonkamer, een trendy bloempot voor op je terras of balkon… Er is niets zo leuk als een mama met groene vingers in huis te hebben. Of als ze langskomt om onze eigen planten van een vreselijke dood te redden.

4

Voor de keukenprinses

Een hypermoderne keukenmachine, een koffiezetapparaat, een mooie theepot, kleurrijk serviesgoed, trendy accessoires… Wij kunnen alleen maar ‘ja’ zeggen tegen cadeaus voor in de keuken, maar alléén als ze rijmen op plezier!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.