#Cadeautip#Inspiratie

Onze decoratieve cadeau-ideeën voor Moederdag

Geef moederlief een bijzonder cadeau dit jaar. Onze cadeautips voor Moederdag zullen ongetwijfeld in de smaak vallen bij haar!
Geplaatst op  
Onze decoratieve cadeau-ideeën voor Moederdag © Bloomon

9 mei is het weer zover, dan vieren we Moederdag hier in België. Dan leggen we onze mama’s nog eens goed in de watten met een zelfgemaakt ontbijt of leuk cadeau. Toch brengt zo’n dag de nodige stress met zich mee. Geen inspiratie dit jaar? Geen zorgen, hier is alvast een selectie die je kan inspireren.

1

Ontspannen

Alle mama’s zijn anders. De ene gaat aan het einde van de dag graag joggen, terwijl de andere er voor kiest om te ontspannen met een goed boek. Relaxen is iets wat we allemaal graag doen, zeker onze mama’s verdienen het om wat tijd voor zichzelf te nemen. Wat vast en zeker helpt om te ontspannen is een geurkaars, die bovendien nog eens goed ruikt. Elke winkel verkoopt ze tegenwoordig wel, maar je kan ze ook personaliseren. Zo slaag je erin om die typische geur die je aan je mama doet denken, vast te leggen. 

Een goede manier om aan het einde van de dag te ontspannen en Moederdag te vieren, is een pampermoment. Je kan je mama trakteren op een dagje wellness, maar je kan dit ook perfect thuis doen. Benieuwd naar de mooiste items die je badkamer omtoveren tot een luxesuite? Lees dan zeker ook dit artikel.

2

Zeg het met bloemen

Hoewel het een klassiek cadeau is, blijven bloemen altijd een goed idee. Door te kiezen voor je mama haar favoriete combinatie bloemen maak je het  persoonlijker. Op zoek naar een manier om haar het hele jaar door te verwennen en niet enkel op Moederdag? Dan is een bloemenabonnement van Bloomon iets voor jou. Eens je bent ingeschreven, ontvang je op regelmatige basis een prachtig boeket. Meer informatie vind je op hun website

3

Een hippe keuken

Is je mama een keukenprinses of heeft ze tijdens de lockdown een nieuwe passie gevonden voor brood bakken? Dan zal je haar vast en zeker een plezier doen met leuke items voor de keuken. Of dit nu het allernieuwste koffiezetapparaat is of een nieuw servies.

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.