#Agenda#Nieuws

Op je agenda: de Kringwinkel-retrodag op 9 maart

Old but gold: breng je dag al snuisterend door tussen retroschatten van de Kringwinkel binnenkort
Geplaatst op  
Op je agenda: de Kringwinkel-retrodag op 9 maart © Julien Pier Belanger

Op zoek naar betaalbaar retro meubilair afkomstig uit de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s? Dan heeft Actief Wonen heuglijk nieuws: op 9 maart zetten alle Kringwinkels hun deuren open voor de jaarlijkse retrodag. Maak een reis naar het verleden en doe interieurinspiratie voor dagen op. Wie weet welke designvondst je mee naar huis neemt! 

Géén fan van tweedehands wel van een zero waste-benadering? Als je onze planeet en onze economie een warm hart toedraagt, heb je tóch nog een goede reden om te komen. De Kringwinkel, inmiddels vertegenwoordigd door 147 offline en 2 online winkels, zet zich in voor sociale tewerkstelling en voor het milieu. Mensen die weinig of geen kansen krijgen op de normale arbeidsmarkt, krijgen er een kans om zich te bewijzen, en herbruikbare goederen gaan niet verloren, maar worden opgehaald en opnieuw verkocht aan kleine prijzen.

Op een dag als de retrodag van 9 maart zet elke Kringwinkel overigens zijn beste beentje voor. De mooiste serviezen worden opgeblonken, vintage meubels krijgen een opknapbeurt en hippe hebbedingen zoals rolschaatsen of unieke elpees worden extra in de kijker gezet. Haast je maar, die leuke vaas of dat interessante koffietafelboek kan binnenkort van jou zijn!

Praktische info over ‘Retrodag’:

Zaterdag 9 maart 2019

Bijna alle filialen nemen hieraan deel, maar om zeker te zijn check je best de website om te zien of je lokale Kringwinkel op de kar gesprongen is, en welke activiteiten je er kan verwachten!

www.retrodag.be

Dit interesseert je misschien ook wel:

How to: een ruimte vergroten zonder de muren te slopen

Valentijn alert: ontdek hier onze bijzondere DIY!

Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.