#Ideeën#Inspiratie#Interieuradvies#Kinderkamer#Zit- & eetkamer

10x een designpoppenhuis waar je ook als volwassene schaamteloos mee mag spelen

Wie zegt dat een poppenhuis enkel voor kleine meisjes is? Met deze 10 designexemplaren kan ook jij gerust aan de slag.
Geplaatst op  
10x een designpoppenhuis waar je ook als volwassene schaamteloos mee mag spelen © Ferm Living

Wie poppenhuis zegt, denkt vaak aan spelende, kleine meisjes. Maar wat als er nu poppenhuizen waren die zo mooi zijn dat je er ook als volwassene zonder lichte blosjes van schaamte op de wangen mee kan spelen? Wij zochten en vonden er zo tien.

Hoewel elke ouder je met enige weemoed zal toegeven dat plastic speelgoed in schreeuwerige kleuren het goed doet bij hun jonge kroost, heeft ook houten speelgoed zeker zijn plaats in menig kinderkamer. En terecht, want hout is niet alleen natuurlijker, het staat voor designlievende ouders ook gewoon mooier in het interieur dan eender welke plastic speelgoedcreatie.

Een speelgoed dat zich bijzonder goed leent tot een houten uitvoering is misschien wel het meest klassieke van allemaal: het poppenhuis. Vergeet je roze Barbiehuis van weleer, poppenhuizen anno 2018 zijn stilistisch, minimalistisch en van hout. Een deco-item dat je gerust tentoon mag stellen (en waar je stiekem ook mee mag spelen eens de kinderen in bed liggen). Wij zochten en vonden de leukste 10 van het moment.

Meer lezen over kinderkamers? Check dan zeker ook FLINDERS, een wereld vol kidsdesign.