#Agenda#Nieuws

Primeur: Antwerpen krijgt een Bang & Olufsen pop-up

Yes! Je favoriete audiomerk opent een tijdelijke shop in de coolste straat van 't Stad!
Geplaatst op  
Primeur: Antwerpen krijgt een Bang & Olufsen pop-up © Bang & Olufsen

Van een ‘Big Bang (& Olufsen)’ gesproken! Het high-end audiomerk opent in samenwerking met audiovideospecialist Van Havere een gloednieuwe pop-up in de stadskern, waar de allernieuwste herfst-wintercollectie te zien is in adembenemende B&O stijl, met de nodige Deense grandeur. 

Neen, het is geen fata morgana: je kan wel degelijk gaan shoppen in een tijdelijke B&O shop in hartje Antwerpen! Het merk koos daarvoor één van de meest stijlvolle, trendy straten van de stad: tot midden november kan je de state-of-the-art audiocollectie gaan bewonderen in de Huidevettersstraat 26.

Antwerpen behoort tot het lijstje van de B&O’s grote steden waar het merk kiest om een aanbod van on-the-go producten aan een breder publiek voor te stellen. ‘Dark Plum’ is een collectie met nieuwe limited edition, hoogkwalitatieve luidsprekers, hoofdtelefoons en de nieuwste draadloze oortelefoons, die aansluiten bij de kleurentrends van dit seizoen. Veel neutrals en aardse kleuren zoals terracotta en limestone bedekken de collectie met een natuurlijke, Bedoeïense sfeer.

Bekijk hier alvast waar je je aan kan verwachten:

Lees meer:

Lees meer:

Nieuw: Midori’s powerfood laat je de werkdag doorkomen

Zo creëer je een brutalistisch interieur

Deze badkameressentials wil je hebben dit najaar

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.