#Nieuws#Publireportage

Reis en kies voor eindeloos genieten

Sunweb Excellent is reizen alsof je het zelf organiseert
Geplaatst op  
Reis en kies voor eindeloos genieten ©

Weet je wat een mooie invulling is van het woord ‘eindeloos’? Diepblauw water zo ver je kunt kijken. Van het zacht rimpelende zwembad dat naadloos overgaat in een azuurblauwe zee tot waar de stralende hemel het overneemt. En dat zomaar voor mijn voeten.


Uitzicht op de baai

Elke ochtend opnieuw, wanneer ik vanuit mijn suite het terras opwandel, verbaas ik me over dit plaatje. Het St. Nicolas Bay Resort ligt op een bevoorrechte plek in de Mirabello Baai – wat ‘mooi uitzicht’ betekent – aan de oostkust van Kreta. In de verte ontwaakt het bruisende havenstadje Agios Nikolaos, klaar om bezoekers te omarmen.

getimage (1)

Inclusief privéstrand

Dit prachtige resort is een droom die werkelijkheid wordt. Mediterraans en geraffineerd. Afgezonderd en toch centraal. Een onberispelijke service, een hemelse keuken en een privéstrand exclusief voorbehouden voor de hotelgasten. Dit is het ontsnapplekje waar ik naar op zoek was, met een prestige dat ik onbereikbaar achtte.

getimage (5)

Plannen maken

Op mijn programma: een boottocht naar het befaamde eiland Spinalonga met zijn indrukwekkende geschiedenis, een verjongingskuur in de Poseidon Spa, joggen op het strand, vitamine D tanken en cocktails nippen bij de infinity-pool. En voorlopig niet nadenken over het einde, want zo lang het duurt, wentel ik me graag in deze droom.

getimage (3)

getimage (4)

Volledig ontspannen in een luxe en unieke omgeving?  Bij Sunweb Excellent vind je een exclusief aanbod van 50 geselecteerde 5* hotels die tot in de puntjes verzorgd zijn. De hotels beschikken over alle benodigde voorzieningen voor de ultieme relaxvakantie waarbij kwaliteit en service centraal staan.