#Publireportage

Test: De steelstofzuiger Philips SpeedPro Max

Heb je genoeg van je zware stofzuiger? De oplossing ligt binnen handbereik!
Geplaatst op  
Test: De steelstofzuiger Philips SpeedPro Max © Emilie Mascia

Wat is de Speedpro Max?

Wil je zo weinig mogelijk tijd verkwisten met het schoonmaken van je huis? Laat dan je klassieke stofzuiger met zak voor wat hij is. Het is een zwaar en vaak moeilijk te hanteren toestel dat je in en uit het stopcontact moet halen telkens wanneer je schoonmaakt in een andere kamer. Probeer liever eens dit nieuwe apparaat uit, dat jou het werk een stuk lichter maakt: een snoerloze steelstofzuiger met 360°-borstel. Zijn naam: SpeedPro Max van Philips. Dankzij de borstel die in alle richtingen draait, zuigt het toestel veel meer stof en vuil op bij elke beweging. Tot in alle hoekjes, en op welke vloer dan ook. Zijn grootste voordeel? Zijn snoerloze gebruikstijd van 65 minuten.

Hoe werkt het toestel?

Nadat je de SpeedPro Max vijf uur hebt opgeladen, is de stofzuiger helemaal klaar voor gebruik. Het lange, fijne en lichte toestel stel je heel makkelijk, met één klik, samen. Op het ingebouwde scherm lees je hoe lang de stofzuiger nog werkt zonder opnieuw op te laden, en via één enkele knop selecteer je de drie zuigniveaus. Dankzij de technologie PowerCyclone 8 is het zuigvermogen heel lang en krachtig. Wanneer je de SpeedPro Max voor het eerst gebruikt zal je verbaasd zijn. In enkele bewegingen haalt de stofzuiger al het vuil weg. Je raakt makkelijk tot in elke hoek dankzij de borstel die 360 graden draait. Opmerkelijk: het toestel zuigt in alle richtingen en volgt – in tegenstelling tot veel andere draadloze stofzuigers – je natuurlijke beweging: eerst naar voren en dan naar achteren.

Het oordeel van de redactie

De SpeedPro Max heeft een designlook, laat zich makkelijk hanteren en is snel te bedienen. De nieuwe stofzuiger heeft dus alles in huis om in de smaak te vallen. Dankzij zijn laadstation dat je kunt bevestigen aan de wand heb je het toestel altijd bij de hand, zonder je interieur te belasten. Bijzonder handig aan de SpeedPro Max is zijn heel efficiënte kop om kruimels op te zuigen na het ontbijt. En de ledverlichting, die ingebouwd zit in de grootste borstel waardoor je het vuil onder de kasten, de fauteuils en het bed beter ziet. Zijn stofzak haal je makkelijk weg, zonder dat er een wolk van stof ontstaat. Stofzuigen is op die manier niet langer een tijdrovende en vervelende klus. De draadloze SpeedPro Max gebruik je op een intuïtieve manier voor een huis dat altijd proper is. En daar zeggen we geen nee tegen!

 

ID-Kit:
Model: Philips SpeedPro Max
Batterijspanning: 18 volt
Laadtijd: 5 uur
Gebruikstijd: 65 minuten
Geluidsniveau: 84 dB
Gewicht: 2,65 kg
Capaciteit: 0,6 l
Prijs: 379,99 euro

Meer info via philips.be