#Adresjes#Inspiratie#Keuken#Kinderkamer#Nieuws#Slaapkamer#Trends#Winkelen#Zit- & eetkamer

Vijf x talent bij Maison des Oiseaux


Geplaatst op  
Vijf x talent bij Maison des Oiseaux ©

Maison des Oiseaux is een kleine concept store in Borgerhout, opgericht door grafisch vormgeefster, Eva Peeters. en interieurontwerpster, Sofie Vanderperre. De winkel annex galerie is alleen op zondag open omdat beide dames hem combineren met een voltijdse baan. Je kunt er terecht voor het werk van jong ontwerptalent en voor workshops haken, breien en boekbinden die – zondagsgewijs – voorzien zijn van een stuk zelfgebakken taart. Als het gaat om jong talent, durft er wel eens kaf tussen het koren te zitten, maar het niveau ligt hier hoog.

Een van de ontwerpers van Maison des Oiseaux is – toepasselijk – Stephanie Specht. Zij ontwierp onder meer het logo van de Antwerpse boeken- en koffiezaak Buchbar en gaf het boek ‘Scandinvian designers at work’ vorm, van uitgeverij Luster, Ze toont hier vrij grafisch werk.

Hieronder vijf fijne interieurontwerpen die je kunt vinden bij Maison des Oiseaux.

Het verhaal van het merk Tiennanegen geven we nog graag mee, wegens te leuk om niet te delen. Deze ontwerpster noemt zich ‘Tina Negen’ omdat ze er als moeder maar in slaagt om aan haar creaties te beginnen als de kinderen in bed liggen, zo rond tien na negen.