#Nieuws#Trends

Wedstrijd: win de trendkleur van 2022 en geef je interieur een mediterrane sfeer


Geplaatst op  
Wedstrijd: win de trendkleur van 2022 en geef je interieur een mediterrane sfeer © Renaulac

Heb je behoefte aan rust en een vakantiegevoel? Dat kan: Renaulac onthult de kleur van het jaar en biedt je alles om bij je thuis een echte relax-sfeer te creëren.

We hebben zoveel tijd tussen vier muren doorgebracht dat we meer dan ooit verlangen naar verre horizonten. Dat komt niet alleen tot uiting in de keuze van onze vakantiebestemming, maar ook in ons interieur. Weg met het onpersoonlijke, uitgepuurde Scandinavische minimalisme dat lange tijd furore maakte op Pinterest. We kiezen nu voor mediterrane sferen. Met ‘New Mediterranean’ breng je meteen de warmte van het zuiden van Europa bij je thuis. Of je nu droomt van een Italiaanse huisje aan de zee of een finca in het zuiden van Spanje, dat doet er niet toe. De grote spelers zijn nu ruw hout, steen, rotan, keramiek en linnen.

Maar het grootste verschil maakt de kleur van de muren, die herinnert aan de bosrijke landschappen in het zuiden. Geen wonder dus dat tint #343 Forest Bathing door Renaulac verkozen werd tot trendkleur voor 2022. Het diepe, rustgevende groen doet denken aan de natuur, en aan olijfbomen en aromatische kruiden. Perfect te combineren met andere tinten uit het INTENTION-gamma van Renaulac, zoals het terracotta van #232 Motivation Boost of de warme zandkleur #404 Ginger Shot.

#343 Forest Bathing - #404 Ginger Shot
#343 Forest Bathing – #404 Ginger Shot ©Renaulac

Renaulac, de Franse fabrikant van fijne verf, geeft je de kans om 2 x 2,5 liter #343 Forest Bathing + 1 x 2,5 liter #404 Ginger Shot te winnen, plus het benodigde verfgereedschap.

 

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Renaulac.
renaulac.be

Lees ook:
VELUX®: breng meer licht in je leven
Binnenkijker: het sublieme huis in Californische stijl van Noémie Meijer
Democratisch design: thuis een gezellige cocon creëren hoeft je geen fortuin te kosten