#Ideeën#Interieuradvies

VELUX®: breng meer licht in je leven


Geplaatst op  
VELUX®: breng meer licht in je leven ©

VELUX heeft als motto: elke kamer in je huis zo aangenaam mogelijk maken. Het merk – dat in de spreektaal synoniem is geworden voor ‘dakvenster’ – brengt het daglicht in huis dat we zo broodnodig hebben om ons goed te voelen.

Door het thuiswerken van de afgelopen tijd is onze levenswijze veranderd, en ook onze levensbehoeften. Heel wat mensen willen nu een praktische, luchtige en mooie werkruimte in hun eigen huis. Het concept ‘Transforming Spaces’ van VELUX is perfect voor mensen die thuiswerk op een aangename manier in hun dagelijks leven willen integreren.

De kracht van het licht

Het is bewezen dat daglicht de productiviteit verhoogt, creativiteit in de hand werkt en het humeur verbetert. Licht dat van bovenuit valt kan een hele kamer veranderen en die groter, ruimer en inspirerender doen lijken. Als je eenmaal weet wat licht met je doet, begrijp je hoe belangrijk het is om het beste uit je huis te halen en de ideale werkplek te creëren. Concentreer je op je toetsenbord, voer gesprekken met je collega’s, verdiep je in je dagelijks werk… en relax. Kijk op van je scherm en laat het licht dat binnenvalt door je VELUX dakvenster je blij maken en nieuwe kracht en energie geven, wat voor weer het buiten ook is. Daarna ben je weer klaar om aan de rest van je dag te beginnen.

Velux
© VELUX

Een aparte leef- en werkruimte

Het ziet ernaar uit dat thuiswerken nog een hele tijd deel zal uitmaken van ons leven. Dus is een hoekje van de keukentafel echt niet meer voldoende als kantoor. Investeer in een project waar je jarenlang plezier van zult hebben en richt een kamer in huis die weinig gebruikt werd in tot werkruimte. Een zolder of een dakkamer kan veranderd worden in een lichte ruimte waarin je je beste werk kunt leveren. Je hebt er meteen een privéplek bij om te werken, te lezen, je af te zonderen, na te denken of te dromen. Dit is jouw plek, en je doet ermee wat je wilt.

Simpele, snelle installatie

Een VELUX dakvenster is snel en gemakkelijk te installeren (de gemiddelde installatieduur is twee dagen) en de prijzen zijn transparant en betaalbaar. Al na een paar dagen merk je de positieve invloed van je lichte, aangename werkplek op je moraal, je gezondheid en je productiviteit.
Gun jezelf licht en comfort.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VELUX.
www.velux.be

Lees ook:
Onze favoriete decoratie voor een warme winter
Inspirerend, trendy en gepersonaliseerd: onze droomkeukens
Zien: de nieuwe badkamercollectie van Bertrand Lejoly voor Duravit