#Adresjes#weekendje weg

100% zen en bio: 3 wellnessadresjes mét zwemvijver

Als je op zoek bent naar een gezonde plek om te ontspannen, dan ga je onze drie adresjes zeker willen onthouden
Geplaatst op  
100% zen en bio: 3 wellnessadresjes mét zwemvijver © ZQ Lee

Milieu en gezondheid worden alsmaar belangrijker, dus moeten onze zwempartijen er ook aan geloven. Geen nood als je nog niet over een eigen zwemvijver of biobad beschikt in je achtertuin. Wij zochten uit waar je weldadig kan plonsen zonder een hap chloorwater binnen te krijgen. Ontdek vlug onze drie bio-wellnessadresjes hier! 

Hebben we toch je curiositeit naar een eigen biobad of zwemvijver opgewekt? Ja kan alle informatie van de aanleg tot het kostenplaatje van zo’n ecologische zwempartij in ons vorige artikel terugvinden, waar we jullie gidsen door het ABC van het biobad.

Waer Waters, Groot-Bijgaarden

Na een intensieve sportsessie (er is een magnifiek fitnesscentrum aanwezig!) helemaal tot rust komen in een modern wellnessresort en eindigen met een deugddoende verfrissing in een zwemvijver? Dat kan bij Waer Waters, een parel van een wellness- en sportcentrum nabij Brussel.

Rodenberg 21, 1702 Groot-Bijgaarden

Waerwaters.com 

Luonto, Kanegem 

Als je gek bent van de natuur, water en Finse sauna’s, hoor je bij Luonto in het West-Vlaamse Kanegem helemaal op je plek. Het kuuroord verwerkt bovendien zijn afvalwater op ecologische wijze, door een rietveldwaterzuivering. Ideaal voor groene zielen, want zelfs het water van de jacuzzi wordt verhit met zonne-energie.

Kruiswegestraat 7, 8700 Kanegem

Luonto.be 

Thermae Grimbergen

Een aanrader wanneer je zelf niet over een zwemvijver beschikt, is Thermae Grimbergen. Een wellnessoord temidden van een groene omgeving in Grimbergen. Opgelet, je zult wel uit de kleren moeten gaan want de vijver bevindt zich in het Aquarius-gedeelte waar men naakt kuurt.

Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen

Thermae.com

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.