#Agenda#Nieuws

5 goede redenen om de nieuwe Actief Wonen in huis te halen

Op het menu: kleine ruimtes, droomkeukens en geelbruine tinten
Geplaatst op  
5 goede redenen om de nieuwe Actief Wonen in huis te halen ©

Jawel hoor, je kan onze gloednieuwe novembereditie in de winkelrekken bewonderen. We geven je vijf goede redenen om ons magazine over de toonbank te laten rollen! 

Kleine ruimtes, grootse ideeën

40, 46, 52, 65, 76: dat zijn de afmetingen in vierkante meter van de woonsten die we met trots aan jullie voorstellen. Een gezin met vier kinderen dat leeft op 40 vierkante meter, how to? Met de combinatie van creativiteit en logisch verstand kom je al een heel eind, zonder aan esthetiek te moeten inboeten! Onze fotoreportages tonen je de beste tips om kleine ruimtes optimaal te benutten.

Waar haal jij je mosterd?

Dit najaar viert geelbruin hoogtij in zowel interieurdesign als mode. We zien een breed spectrum van tinten zoals oker, mosterd en geelbruin terug in meubels, textiel en decoratieve objecten. Zelfs critici zullen uiteindelijk bezwijken voor de kleur… Neem het van ons aan!

Frederik Delbart

Zopas gekroond tot designer van het jaar op de Biënnale Interieur, en wij strikten hem voor een exclusief interview. Van kleine jongen met een passie voor auto’s tot manusje-van-alles in design: een kijk op design vanuit het perspectief van een talentvolle ontwerper van eigen bodem!

Het keukendossier

Mis onze keukenrubriek zeker niet, want hij is erg divers deze keer. Van epicurisme tot minimalisme: we selecteerden vier diverse keukenstijlen die elk een andere lifestyle dienen. Laat je inspireren door onze verschillende materialen, kleuren, vormen en objecten in de keuken.

Erg elektronisch

Wat zouden we zonder ze moeten: onze elektronische huishoudhulpjes. Onze redactie stelde haar favorieten voor, en dat werd een boeiende verzameling! Van een smart theemachine, tot multifunctionele kookrobot en ultrakrachtige blender.

Lees ook:

Biënnale Interieur 2018: onze favorieten

12 verleidelijke interieuradresjes voor deze herfst

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.