#Nieuws#Trends

De Tripp Trapp in Fjord Blue geeft een Nordic toets aan elk interieur


Geplaatst op  
De Tripp Trapp in Fjord Blue geeft een Nordic toets aan elk interieur ©

Naar goede gewoonte lanceert Tripp Trapp een kleur van het jaar. In 2022 pakt de iconische stoel uit met Fjord Blue, geïnspireerd op de Noorse natuur en onmisbaar in elk interieur met Scandi invloeden.

De Noorse natuur in huis

Wanneer je denkt aan de prachtige Noorse fjorden, doemen vanzelf de blauwtinten van de stroompjes, kliffen en watervallen in je op. Aangezien dit de plek is waar Tripp Trapp 50 jaar geleden werd geboren, besloot meubelmerk Stokke om haar iconische stoel van een koelblauw laagje te voorzien. Fjord Blue is genderneutraal, vrolijk en geeft elk interieur een vleugje rust. De blauwe stoel is veelzijdig en toch gedurfd, een briljante manier om de Scandinavische natuur in huis te halen.

Een stoel die met je meegroeit

Tijdloos en duurzaam – net als de fjorden zelf -, groeit Tripp Trapp Fjord Blue met je kind mee en kan het generaties lang worden doorgegeven en gebruikt. Niet voor niets hebben meer dan 13 miljoen kinderen over de hele wereld de afgelopen vier decennia kunnen genieten van hun maaltijden en zijn ze opgegroeid met de iconische stoel. Net als toen biedt het intelligente, verstelbare ontwerp bewegingsvrijheid met zowel een in diepte als in hoogte verstelbare zit- en voetplaat. Deze ongeëvenaarde verstelbaarheid zorgt ervoor dat je kind een comfortabele zitpositie kan aannemen op elke leeftijd. Geniet ervan je kleintje te zien leren en ontwikkelen in veiligheid en comfort, dicht bij jou aan de familietafel.

Duurzaam gemaakt in Europa

Opgericht in Ålesund (Noorwegen) in 1932, begon Stokke met het produceren van hoogwaardige meubels. In 1972 zag het eerste product voor kinderen het levenslicht met de lancering van de sindsdien iconische en geliefde Tripp Trapp. Deze was de eerste stoel waarmee het kind naar het hart van het gezin werd verhuisd, de eettafel, en die meegroeide met het kind. De Tripp Trapp is voornamelijk gemaakt van Europees beuken- en eikenhout. Deze houtsoorten, waarvan sommige tot de beste van Midden-Europa behoren, worden verantwoord ingekocht volgens duurzame principes.

Classic Cushion Into the Deep!

Om het leven makkelijker te maken, komt de stoel met een matching babyset en een makkelijk te bevestigen kussen. Geïnspireerd door het onderwaterleven, heeft het speelse Classic Cushion een nautische print die naadloos aansluit bij het kleurenconcept. Opvallend en schattig, is dit iets waar alle kleintjes hoe dan ook dol op zullen zijn. De Tripp Trapp-kussens zijn veilig en voelen zacht aan. Bovendien passen ze in elk interieur. Het is dan ook makkelijker dan ooit om je Tripp Trapp-stoel naar wens te personaliseren.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Stokke.
www.stokke.com

Lees ook:

Hoe breng je meer daglicht in je thuiskantoor?

Maak kans op een badkamermeubel en wastafel van Going Objects twv 708 euro

Zien: Kähler tovert het Centraal station van Antwerpen om tot een lichthuisje