#Wedstrijd-archief

Maak kans op een badkamermeubel en wastafel van Going Objects twv 708 euro

Nood aan vernieuwing in de badkamer? Deze wedstrijd in samenwerking met Going Objects kan dan heel handig zijn!
Geplaatst op  
Maak kans op een badkamermeubel en wastafel van Going Objects twv 708 euro © Going Objects

De badkamer is het startpunt van je dag. Daarom is het belangrijk om van deze ruimte te kunnen genieten, dag in, dag uit. Het Belgische designmerk Going Objects bewijst dat welzijn en esthetiek perfect samengaan. Deze keer hebben we een wedstrijdsamenwerking van formaat voor jou in petto! 

Een nieuw en Belgisch badkamerconcept

Op zoek naar een Pinterest-waardige badkamer die budgetvriendelijk is? Dan zal het designmerk Going Objects zeker en vast jouw interieurdroom kunnen waarmaken. Met dit vernieuwende badkamerconcept kun je honderduit mix-en-matchen tot je je ideale combinatie en stijl binnen het assortiment van het Belgische label gevonden hebt! Denk aan knap staalwerk verwerkt in een onderbouwkast, een houten badkamermeubel met vintage look, een wastafel in keramiek, marmer of trendy terrazzo. En als kers op de taart, een sublieme kraan in goud of zwart.

Functioneel, esthetisch en budgetvriendelijk

De tijd dat de badkamer enkel diende voor persoonlijke hygiëne is al lang voorbij. Deze ruimte is vandaag een zone van welzijn waar ontspanning centraal staat, waar je dag begint én eindigt. Het is een verlengstuk van je interieur geworden. Net daarom is het belangrijk dat je badkamer – net zoals de rest van je inrichting – jouw persoonlijke stijl ademt. Met Going Objects combineer je zelf de kleuren, texturen en vormen voor een customized droombadkamer in een paar simpele stappen. Van de onderbouwkast, de wastafel, handenwasser of waskom, het kraanwerk, tot de vloertegels. Hou je van een minimalistische Scandinavische badkamerstijl, of mag het allemaal wat speelser en kleurrijker? Misschien wil je wel het uitbundige luxegevoel van een hotelbadkamer evenaren? Wat jouw droominterieur ook moge zijn: bij Going Objects mix en match jij jouw ideale badkamer. En in tegenstelling tot high-end design of maatwerk blijft het gelukkig ook betaalbaar.

 De ‘Elisa’ badkamerset

Speciaal voor deze badkamereditie geeft Going Objects de badkamerset ‘Elisa’ ter waarde van 708 euro weg. Deze set bevat een metalen badkamermeubel met matzwarte coating en een zwarte terrazzo wastafel. Een opvallende en industriële combinatie die je badkamer een unieke uitstraling geeft.