#Adresjes#Winkelen

FEST opent een nieuwe winkel in Brussel

De Nederlandse speler landt in december een nieuwe - haar 3e - winkel in België!
Geplaatst op  
FEST opent een nieuwe winkel in Brussel © FEST

Heuglijk nieuws voor kleurliefhebbers! Het Nederlandse decolabel FEST opent haar deuren van een derde Belgische showroom. De volgende bestemming van al dat moois? Brussel! Ontdek hier alle details die je moet weten.

FEST goes art nouveau

De beste locatie voor een hip en vrolijk merk als FEST in Brussel? Dat moet wel de Kastelijnswijk zijn. In een iconisch art nouveau-pand vol karakteristieke elementen opent het Nederlandse label haar derde winkel. Het pand ligt op een steenworp afstand van high-end boetieks aan de statige Louizalaan, één van de ijkpunten van de Kastelijnswijk, die ook wel Klein Parijs genoemd wordt dankzij haar levendige buurt, met historische gebouwen, restaurants, cafés, galeries en markten.

© FEST

Rondkijken, uittesten, informeren

Het pand zwaaide op 2 december haar deuren open, en is verdeeld over drie verdiepingen. Hier zullen alle in-store services van FEST aan bod komen. Klanten kunnen gratis en uitgebreid interieuradvies vragen aan de adviesbar, waar een Interior Design Specialist hen verder helpt. Daarnaast kun je er naar hartelust alle banken en andere (modulaire) meubels testen en naar eigen smaak worden samengesteld.

Organisch & intuïtief ingericht

De Brusselse FEST is verdeeld worden over drie verdiepingen die samen goed zijn voor ruim 265 vierkante meter. Het beoogde store design is in lijn met de intuïtieve wijze waarop oprichter en CEO  Femke Furnée de inrichting van andere FEST-winkels realiseerde. De knappe, oorspronkelijke elementen van het pand, zoals de eikenhouten vloeren en de bijzondere mozaïekvloer worden behouden. Daarnaast blijven ook de organische bogen boven de etalageramen behouden, die een perfecte match met de zachte vormen van FEST-meubels zijn. En ook het kenmerkende ijsblauw van de gevel zal ook in het interieur terugkomen.

© FEST

Betaalbaar en lokaal design

FEST is een jong maar ambitieus merk, geleid door dito mensen. Oprichtster Femke Furnée – lees hier haar verhaal nog eens terug – heeft een hart voor kwalitatief, lokaal en vooral betaalbaar design. FEST wil haar klanten inspireren en adviseren op innovatieve wijze. Leuk om weten, is het feit dat alle meubels in Europa en merendeels in Nederland geproduceerd worden. FEST wil een voorbeeld naar anderen zijn in de traditionele meubelindustrie. In ons land kan je vanaf nu dus op drie verschillende plaatsen (Antwerpen, Gent en Brussel) shoppen, daarnaast is het merk ook beschikbaar via resellers in meer dan twintig landen.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.