#Agenda#Nieuws

Deense interieurboetiek Søstrene Grene nu ook in Brussel

Een blik op de nieuwste collectie van Søstrene Grene
Geplaatst op  
Deense interieurboetiek Søstrene Grene nu ook in Brussel © Søstrene Grene

Heuglijk deconieuws: Het Deense merk Søstrene Grene heeft zojuist de opening aangekondigd van een nieuw filiaal in het winkelcentrum City2 aan het einde van de Nieuwstraat, op 26 oktober van dit jaar!

Elegantie, esthetiek en creativiteit: zo vat je de wereld van de zusters Grene samen in drie termen. Het Deense interieurmerk dat deco- en lifestyle-objecten verkoopt, is immens populair bij deco-enthousiastelingen die zweren bij schattige accessoires tegen lage prijzen. Het credo van Søstrene Grene? Verfraai het dagelijkse leven met mooie, zacht getinte accessoires met de typische Scandinavische spirit. Vergis je niet, je loopt wel degelijk het gevaar om met volbeladen armen buiten te komen aan de Søstrene Grene boetiek: een mooi boek, keukenaccessoires, een minimalistische houten plank of een zacht tapijt voor een lounge zijn vlug meegenomen. Søstrene Grene is ook hét perfecte adresje voor een variatie aan gelegenheidsgiften en verjaardagscadeaus.

Een overzicht van hun nieuwste collectie

Op regelmatige basis verschijnen er nieuwe collecties in de Søstrene Grene winkels, wat betekent dat het aanbod voortdurend aantrekkelijk en trendgericht is. In de nieuwste collectie zijn we dol op de heruitgevonden schoolstoel of de metalen en houten planken. En met de herfst die zijn intrede doet, kunnen we al niet wachten op de kerstcollectie die fantastisch belooft te worden!

Lees ook:

Trend: de witte bollamp is terug van weggeweest

Kokosnoot als deco: maak kennis met de bijzondere schaaltjes van P’tit Pot

5 interieurevenementen om naar uit te kijken