#Adresjes#weekendje weg

Een break aan zee: reserveer je wintervakantie in Knokke gewoon via het hotel


Geplaatst op  
Een break aan zee: reserveer je wintervakantie in Knokke gewoon via het hotel ©

Ben je op zoek naar een luxehotel voor een verwenweekend aan zee? Of kijk je uit naar een basic kamer om na een lange strandwandeling in uit te blazen? Zoek niet langer: op visitkh.be ben je slechts een muisklik verwijderd van een verblijf aan de Belgische kust.

Sommige mensen willen niets liever dan hun ski’s om te binden en de pistes af te suizen. Anderen verkiezen de kalmte en de verkwikkende Noordzeelucht om het nieuwe jaar te beginnen. En gelijk hebben ze. Aan onze mooie Belgische kust geniet je van een welverdiende break zonder ver weg te hoeven. Bovendien zijn er veel gevarieerde activiteiten om samen met je gezin, partner of vrienden de zinnen te verzetten. Een lokaal platform is vaak de slimste en solidairste manier om een hotel te reserveren en voluit te genieten van je vakantie én een goede nachtrust.

Visitkh.be : reserveer lokaal en je verblijf wordt fenomenaal

Zomer of winter, Knokke-Heist blijft de badstad bij uitstek. De zomerdrukte heeft plaatsgemaakt voor laarzen, winterjassen en wollen mutsen en de ijsjes zijn warme wafels geworden. Maar één ding verandert niet: de vele hotels ontvangen je met open armen. Bovendien is reserveren voor een voordelige prijs heel eenvoudig: surf gewoon naar visitkh.be. Het platform visitkh.be is opgericht door de hotelhouders van Knokke-Heist. Het zet plaatselijke overnachtingsmogelijkheden in de kijker zodat je heel snel en makkelijk kunt reserveren. Bovendien reserveer je rechtstreeks online, zonder tussenpersonen of partners. Je betaalt dan ook geen commissie op je reservering. De prijs is dus lager, of je nu met het hele gezin een verblijf in het IBIS-hotel boekt of een romantisch weekendje weg wilt naar een statig viersterrenhotel. Het voordeel? Je staat in rechtstreeks contact met het hotel zelf. Als je specifieke vragen hebt, worden die dus snel behandeld. Maar daar houdt het niet bij op. Je geeft de lokale economie een zetje zonder dat de grote onlineplatformen er rijk van worden. Je boekt tijdwinst, de prijs ligt lager en het systeem is veel menselijker.

Visit Knokke Heist Website - zee weekend
© VisitKH

Bijkomende voordelen

Naast het ruime en gevarieerde aanbod van kamers en hotelcomplexen, is visitkh.be gewoon een platform dat je een onvergetelijk verblijf belooft. Wanneer je een overnachting reserveert, ontvang je gratis een vip-gids barstensvol voordelen en bijkomende kortingen bij de winkels, restaurant en andere ontspanningscentra van de stad die ook in de winter open zijn. Bovendien vind je op de site ook een lijst met toffe of belangrijke adressen en een agenda met alle evenementen die in Knokke-Heist worden georganiseerd. We denken bijvoorbeeld aan het langverwachte Light Art, het klank- en lichtfestival dat groot en klein zal betoveren.

Zin om te relaxen met zicht op de Noordzee? Surf naar visitkh.be, profiteer van de beste hoteltarieven en herontdek Knokke-Heist voor de beste prijs!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH.
www.visitkh.be

Lees ook:
Onze favoriete decoratie voor een warme winter
De douche-wc, het toilet van de toekomst
Staycation in België: onze mooiste adresjes