#Inspiratie#Slaapkamer

Emma Select: jouw droombed voor een rustgevende nacht


Geplaatst op  
Emma Select: jouw droombed voor een rustgevende nacht ©

Een gloednieuw bed om in weg te dromen

Een complete slaapcombinatie, geleverd tot in je slaapkamer en makkelijk in elkaar te zetten! Met een modern, tijdloos en instelbaar Scandinavisch design is het Select-bed de perfecte keuze. Dit boxspringbed past zich moeiteloos aan jouw behoeften en wensen aan. De geïntegreerde FlexiSlats-lattenbodem staat garant voor een optimale ondersteuning en drukverdeling de hele nacht lang. De AirFlow-bedbodem is maximaal ademend en zorgt voor een intelligente ventilatie van de matras. Het frame van milieuvriendelijk hout creëert een rustgevende sfeer in je slaapkamer. Dit stevige boxspringbed is praktisch en snel in elkaar te zetten (zelfs door één persoon) en staat garant voor buitengewoon slaapcomfort. Jouw cocon voor de nacht. Rust uit. Strek je heerlijk comfortabel uit in jouw nieuwe bed met een perfect ontwerp.

Emma, dat zijn niet alleen matrassen van topkwaliteit voor wie naar de perfecte nachtrust verlangt. Emma heeft ook een compleet gamma accessoires om heerlijk uit te rusten.

Creëer met Emma je perfecte slaapkamer, van voeteneind tot hoofdkussen. Bedden, boxsprings, lakens, kussens of een topper? Kiezen en slapen maar!

Geniet intens van je nachtrust, want vergeet niet dat je een derde van je leven in bed doorbrengt. Herontdek hoe heilzaam dit essentiële onderdeel van je dagelijkse evenwicht is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. “Een gezonde nachtrust is van levensbelang om je veerkrachtig en gelukkig te voelen”, zegt Verena Senn, neurowetenschapper en directeur Slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. En dat klopt. Nachtrust wordt niet langer gezien als een moment van onbewust-zijn. Elke slaap is essentieel, wonderbaarlijk en uniek. Je herinneringen zetten zich vast, je dromen geven je inspiratie, je lichaam ontspant om weer kracht op te doen en soepel te worden.

EMMA is zoveel meer

Het bed Emma Select is Oeko-Tex® Standard 100-gecertificeerd in klasse 1 en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daardoor is het ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Inclusief gratis levering, een proefperiode van 100 nachten en 5 jaar garantie. Bovendien mag je alle producten van Emma steeds gratis retour sturen. Maar wie eenmaal van ons slaapcomfort heeft geproefd, zal nog maar moeilijk terug naar zijn oude gewoontes kunnen …

Doe hier mee aan onze wedstrijd en win twee EMMA-kussens!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met EMMA Matras.

www.emma-matras.be

Lees ook :

Batibouw keert binnenkort terug naar de Heizel met een fysieke beurs

Savonneries Bruxelloises: Belgische zeepjes met een ziel 

GROHE Experience Center: welkom in de wondere wereld van water