#Publireportage

Kies voor zonwering op maat van jouw wensen met screens

Ben je nog op zoek naar stijlvolle zonwering die je toelaat zelf nauwkeurig de lichtinval te bepalen? Dan zijn screens wellicht de perfecte oplossing.
Geplaatst op  
Kies voor zonwering op maat van jouw wensen met screens © Daan Stevens - Pexels

Screens zijn een moderne en een esthetisch manier van zonwering die je perfect naast je bestaande raamdecoratie kan gebruiken.

Keuze uit screens

Als je besloten hebt je woning van screens te voorzien, heb je de keuze uit een gewone versie of een ritsvariant. Bij een gewone screen zit het doek los in de geleider. Bij een ritsscreen of zipscreen is het doek als het ware ingesloten in de zijgeleider. Hierdoor zitten het doek en de onderlat stevig vast en is de screen bestendig tegen harde windstoten.

Voor woningen en bedrijven

Een screen wordt bevestigd aan de buitenkant van het raam. Als er te veel zonlicht binnenvalt en je er last van hebt dan kan je de screen een stukje naar beneden laten zakken. Dat zorgt naast de benodigde zonbescherming ook voor extra privacy in huis of op kantoor. Screens hebben een moderne uitstraling en kunnen op maat worden gemaakt. Deze uitstraling past perfect bij een modern huis of een zakelijk pand.

Om je screen goed bij de rest van het pand te laten aansluiten, heb je de keuze uit 9 verschillende kleuren voor het doek. Die gaan van helderwit tot antracietgrijs. Er zijn ook verschillende kleuruitvoeringen voor de omkasting, de zijgeleiders en de onderlat.

screens

Bediening

Screens zijn zeer eenvoudig te bedienen. Het is een kwestie van keuze in comfort. Zo kan je ze handmatig bedienen of met een motor. Handmatige bediening gaat door middel van een band. Dit is een zeer budgetvriendelijke optie. Wie kiest voor een motor, kiest voor gemak. Met een motor kan je de screens laten zakken en oprollen via een bedrade aansturing. Deze werkt door middel van een schakelaar of tijdschakelaar.

Op maat gemaakt

Wie denkt aan maatwerk, denkt vaak aan hoge prijzen. Toch hoeft dat niet per se het geval te zijn. Je kan tegenwoordig voor een goede prijs je screens op maat laten maken.

Als je bijvoorbeeld bij Creon bestelt, dan zal je zien dat jouw screens-op-maat tegen zeer scherpe prijzen geleverd worden. En omdat je ze zelf eenvoudig kan monteren, bespaar je ook nog op montagekosten. Zo blijft maatwerk toch zeer betaalbaar.

screens

Meer lezen over raamdecoratie? Check dan zeker ook Drie Raamdecoraties voor Drie Interieurstijlen.