#Wedstrijd-archief

Win een herfstspecial Deluxe bij Thermae Grimbergen

Dit wellnessarrangement voor twee personen ter waarde van 298 euro omvat één overnachting, twee behandelingen en onbeperkte toegang tot de thermen twee dagen lang.
Geplaatst op  
Win een herfstspecial Deluxe bij Thermae Grimbergen © Thermae Grimbergen

Sinds 1996 runt de familie Van der Zijpen, afkomstig uit Grimbergen, een uniek kuuroord vlak bij Brussel. Aanvankelijk was het een mooi domein waar je kon genieten van sauna, jacuzzi en buitenzwembad, maar in de loop der jaren is Thermae Grimbergen geëvolueerd tot een uitgebreid wellnesscentrum met de meest geavanceerde faciliteiten.

Wellness in een groene omgeving

Thermae Grimbergen, waar 202 personen per dag terechtkunnen, beschikt over een onafhankelijk schoonheidsinstituut dat niet alleen hightech behandelingen aanbiedt, maar ook gezichts- en lichaamsmassages. Een andere troef is de enorme tuin, die volledig is omgebouwd zodat je er nog meer kunt genieten van de warme stralen van de zon.

Met of zonder badpak: aan jou de keuze

In 2014 onderging het aparte badpakgedeelte een complete facelift: byebye Palmeraie, hallo Sabai! Alle faciliteiten, behalve de traditionele hamam, kregen een volledige make-over in een Aziatische zensfeer. De ruime tuin, die vroeger gereserveerd was voor Aquarius (de naaktzone), is voortaan rechtstreeks toegankelijk via het Sabai-deel. Met zijn visvijvers en wilde planten is deze buitenruimte een duurzaam ontworpen stukje groen dat een bijzonder rustgevende sfeer uitstraalt.

Faciliteiten

Het wellnesscentrum beschikt over 11 sauna’s met elk een heel eigen decoratie en sfeer, verspreid over een naakt- en een badpakgedeelte, twee ontspanningsruimtes, een reeks zwembaden, een Turks bad, een zwembad, jacuzzi’s en koude of warme douches.

Behandelingen

In het schoonheidsinstituut kun je kiezen voor een schoonheidsbehandeling à la carte of voor een pakket: Oxygen Therapy, Mesotherapy, Microdermabrasie of CelluLess om je cellulite aan te pakken. Tot slot bieden professionele massagetherapeuten traditionele massages aan.

Hotel

Zin in een paar dagen ontspanning? Hotel Thermae Grimbergen is een oase van rust en ontspanning. Ideaal om je te herbronnen en te genieten van een wellnesskuur (toegang tot de spa is niet inbegrepen in de prijs van het hotel)! Hier kun je even alle kleine en grotere zorgen vergeten. Het hotel beschikt over vier soorten kamers: Budget, Classic, Superior en Deluxe, telkens met een royaal ontbijtbuffet inbegrepen.

Het Herfst Special Deluxe

Het tweedaagse arrangement omvat onbeperkte toegang tot het wellnesscentrum, badjas, handdoeken en slippers, de mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende opgiet- en scrub-sessies in de openbare sauna’s, een overnachting in een Superior-kamer van Hotel Thermae Grimbergen met ontbijt, en twee behandelingen: een rug-, schouder- en nekmassage met kruiden, en een halotherapiesessie.

De massage, die 25 minuten duurt, heeft een ontspannende werking en geeft je een energieboost dankzij de stimulerende eigenschapen van de olie met kruiden.

De halotherapie bestaat uit een sessie in groep die elke dag om 17.30 uur plaatsvindt in de zoutkamer in het badpakgedeelte van het wellnesscentrum. De zoutkamer wordt verwarmd door Far Infrared-stralen. Die zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar bieden dezelfde voordelen als gewoon infrarood. Far Infrared verhoogt geleidelijk aan je lichaamstemperatuur en stimuleert zo je bloedsomloop, vermindert spierspanning en verbetert de elasticiteit van je huid. 50 minuten lang kun je in badjas wat lezen, relaxen met ontspannende muziek op de achtergrond, of gewoon tot rust komen.