#Wedstrijd-archief

Maak kans op een luxueuze espressomachine en laat je innerlijke barista los

De Philips LatteGo 5400 Series is een droom voor elke Latte-liefhebber!
Geplaatst op  
Maak kans op een luxueuze espressomachine en laat je innerlijke barista los © Philips

Als je behoort tot het groepje mensen dat niet operationeel is voordat ze een straffe kop koffie hebben gehad, is hier de oplossing om je ochtendboost voor te bereiden: de Philips LatteGo 5400 Series. Hiermee bereid je heel eenvoudig je favoriete koffievariant, perfect gedoseerd en volledig naar smaak!

Dankzij deze volledig automatische espressomachine is het bereiden van heerlijke koffie met echte bonen en een laagje melkschuim nu kinderspel. Maar hoe onderscheidt het toestel zich van andere machines?

Zeer intuïtief

Met zijn digitale display en een bedieningspaneel met kleurrijke afbeeldingen zijn de basisinstellingen heel eenvoudig. Je kiest direct uit 12 heerlijke koffiesoorten: espresso, gewone koffie, cappuccino, latte macchiato, enzovoort. Daarnaast kun je ook de temperatuur, de intensiteit van het aroma en de hoeveelheid koffie en melk aanpassen. Het is ook mogelijk om je koffie een extra boost te geven met de Extra Shot-functie. Tot slot kun je je favoriete recept opslaan in één van de vier gebruikersprofielen. Elke aspirant-barista kan dan je gepersonaliseerde koffie speciaal voor jou bereiden!

© Philips

Keuze uit 12 maalstanden

Dankzij de 100% keramische maalschijven kan de maalgraad heel eenvoudig worden ingesteld met de knop in de bonencontainer. De 12 nauwkeurige standen variëren van grof tot zeer fijn, voor zachtere of sterkere koffie. Het Aroma Extract-systeem vindt de ideale balans tussen de zettemperatuur en de extractie van aroma’s.

Een romige en onweerstaanbare schuimlaag

Het innovatieve LatteGo-systeem voegt de laatste touch toe aan de bereiding met een zijdezachte schuimlaag. De LatteGo-kan mengt de melk, ook plantaardige melk, met hete lucht op hoge snelheid. Het resultaat is een schuim met de perfecte textuur en de ideale temperatuur.

© Philips

Eenvoudig te reinigen

De Philips LatteGo 5400 Series is zeer eenvoudig te reinigen. De lekbak en de koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig. Bovendien zorgt de AquaClean-filter ervoor dat ontkalkingen minder vaak nodig zijn, is de verwijderbare infusiegroep gemakkelijk af te spoelen en kan het waterreservoir gemakkelijk aan de voorkant worden verwijderd om bijgevuld of gereinigd te worden. Het duidelijke display begeleidt je door het reinigings- en ontkalkingsproces. Bovendien zijn de componenten van de LatteGo-kan zeer eenvoudig te demonteren. Gewoon afspoelen onder water en klaar!

Stijlvol en sober design

De elegante lifestyle-uitstraling van het toestel past bij elke interieurstijl. Plaats hem gewoon in je keuken en creëer een trendy koffiebarsfeer waar heerlijke geuren vandaan komen.