#Wedstrijd-archief

Maak kans op een innovatieve designvloerlamp van Philips Hue

Genieten van een prachtig lichtspel in huis? Maak kennis met de Gradient Signe vloerlamp van Philips Hue!
Geplaatst op  
Maak kans op een innovatieve designvloerlamp van Philips Hue © Philips Hue

Bij Actief Wonen tonen we je karaktervolle interieurs boordevol hippe meubels, wandbekleding, decoratieve elementen… en verlichting, een sleutelelement om sfeer in huis te creëren. Hoe je een ‘home sweet home’ sfeer creëert? Maak kennis met de Philips Hue Gradient Signe vloerlamp met zijn 16 miljoen kleuren.

DISCO OF ZACHTE VERLICHTING?

Dankzij de slimme verlichting van Philips Hue verlicht deze vloerlamp je interieur op basis van de sfeer die je wilt creëren. Warm en aangenaam licht wanneer je een bad neemt of koel licht in je home office voor meer concentratie… Geven je tieners een feestje thuis? Dan is kleurrijke verlichting een must. Deze vloerlamp biedt een breed scala aan kleuren in alle mogelijke tinten. De muren van de kamer worden omgeven door een unieke lichtgradatie.

© Philips Hue

SLIMME VERBINDING

De Philips Hue Gradient Signe vloerlamp kan worden verbonden via de Hue Bluetooth-app en de Hue Bridge, het echte brein achter het Philips Hue connected verlichtingssysteem. Hiermee kun je tot 50 lampen en accessoires in huis verbinden en bedienen. Daarna is een eenvoudige druk op de app voldoende om alle functies van de vloerlamp te ontdekken. Je vindt gegarandeerd de kleur van je dromen tussen de 16 miljoen beschikbare opties.

STIJLVOL EN ELEGANT

De Philips Hue Gradient Signe is een echt decoratief object, met zijn slanke, fijne en elegante design. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: als tafellamp of vloerlamp. De lamp is verkrijgbaar in een witte, zwarte of eiken afwerking. Droom je van een sfeermaker om je interieur tot leven te wekken? Aarzel niet om deel te nemen aan onze wedstrijd.