#Wedstrijd-archief

Maak kans op een Cricut ‘Explore Air 2’ snijtoestel + starterspakket

De lieveling onder de hobbyisten, het Cricut 'Explore Air 2' snijtoestel twv €299, kan je nu via ons winnen tezamen met een starterspakket twv €180
Geplaatst op  
Maak kans op een Cricut ‘Explore Air 2’ snijtoestel + starterspakket © Cricut

Nog maar een maand wachten en dan begint de leukste periode van het jaar weer: de feestdagen naderen met rasse schreden! Het is ook de tijd om je interieur te decoreren met kerstversiering én om de leukste pakjes onder de kerstboom te verzamelen. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan jezelf of iemand anders blij te maken met een creatief geschenk? Wij hebben deze editie een originele wedstrijd voor jullie in petto: maak kans op een Cricut ‘Explore Air 2’ snijtoestel twv 299 euro én een starterspakket van 180 euro. 

Wat je zelf doet, doe je beter… met Cricut!

Ken je Cricut al? Het Amerikaanse merk is een nieuwkomer op vlak van DIY-toestellen en verkoopt slimme snijmachines waarmee je je eigen unieke papierwaren en muurdecoratie creëert. Zoek je bijvoorbeeld naar een specifieke look in behangpapier maar slaag je er niet om je droomprint te vinden? Dan maak je je eigen papier toch! Met Cricut kun je gemakkelijk zelf behangprints maken en aanbrengen. Extra handig om weten: als je verwijderbare vinyl gebruikt, kun je de decoratie later eenvoudig vervangen.

© Cricut Explore Air 2

Duizendenéén DIY-mogelijkheden

Met een Cricut Explore Air 2 kun je met meer dan 100 knutselmaterialen, waaronder cardstock, vinyl en flexfolie tot speciale materialen zoals glitterpapier, gepolijste folies en gelijmde stof, aan de slag gaan. Het toestel, dat uitgerust is met de Cut SmartTM- technologie, beschikt over enkele veelzijdige messen waardoor hij lichte tot middelzware materialen snel en nauwkeurig kan versnijden, zelfs tot details kleiner dan een nagelsticker. Met dit toestel creëer je in een handomdraai de mooiste enveloppes en briefpapier, stickers, prints voor je muurdecoratie etc. De Cricut Explore Air 2 schrijft overigens net zo mooi als je favoriete kalligrafeerpen en verfraait projecten met mooie teksten en fijngetekende vormen. Dankzij tal van stijlen en diktes kun je met Cricut-pennen je projecten écht laten opvallen.

© Cricut Explore Air 2

Maak kans op je eigen Cricut-snijtoestel + starterspakket

DIY-fanatici over heel de wereld bevestigden het reeds, nu is het nog aan jou om het te ervaren. Ontdek hier hoe flexibel de Cricut machines zijn en hoe ze het knutselen leuker dan ooit tevoren maken. Aan jou om je kans te wagen en het toestel onder de loep te nemen. Je kan een volledig pakket winnen: Het ‘Explore Air 2’ snijtoestel twv 299 euro en een volledig starterspakket twv 180 euro om talloze leuke DIY-creaties mee te realiseren.

Leuk vroeg kerstgeschenk toch? Neem hier beneden snel deel aan de wedstrijd!

Meer info vind je via de website start2cricut.com