#Wedstrijd-archief

Maak kans op een houten poort en outdoor opbergkist van Kaliwood

Het moment om te investeren in je tuin is nu! Je maakt namelijk kans op enkele duurzame houten items voor je tuin dankzij onze wedstrijd.
Geplaatst op  
Maak kans op een houten poort en outdoor opbergkist van Kaliwood ©

Wil je je tuin wat verfraaien met tijdloze en moderne kwaliteitsproducten van hout die bestand zijn tegen de weersomstandigheden? In samenwerking met Kaliwood by Woodexbel laat Actief Wonen die wens in vervulling gaan. Je kunt nl. een poort en outdoor opbergkist, vervaardigd van 100% Belgische materialen, winnen.

Kaliwood, een bedrijf gevestigd in Thimister, is gespecialiseerd in houten outdoor creaties. Om tegemoet te komen aan de steeds veranderende klanteneisen, biedt het bedrijf een breed en voortdurend evoluerend productgamma aan. De producten worden ontworpen door vakmensen, uitgevoerd door gekwalificeerde timmerlieden en verlaten de ateliers na een nauwgezette kwaliteitscontrole te hebben ondergaan.

Eén van de houten creaties van ©Kaliwood

Een breed aanbod

Tuinspelen, outdoor meubilair, bloembakken, omheiningen, poorten, carports, constructiehout… De Kaliwood-kwaliteit is onberispelijk en voldoet aan de ‘made in Belgium’ kwaliteitscriteria. Het bedrijf werkt met een mix van lokaal en Noord-Europees hout uit de Ardennen en Scandinavië. De boomstammen worden eerst nauwkeurig geselecteerd en na een machinale bewerking versterkt door een klasse 4-autoclaafbehandeling. Daardoor is het hout weerbestendig en is het voor 10 jaar beschermd tegen schimmels en houtaantastende insecten.

Win een poort en outdoor opbergkist

©Kaliwood

Om de toegang tot je eigendom te moderniseren, heeft Kaliwood voor deze winactie het op maat gemaakte ‘Euro’- poortmodel (B 373 x H 205 cm) met een opening naar buiten en twee gelijmde gelamineerde balken van 140/140 mm geselecteerd uit haar brede aanbod van poortstijlen. Het gebruikte hout is S.R.N. (Northern Red Fir), Pinus Sylvestris (Scots Pine), dat van oorsprong Noord-Europees (Noorwegen, Zweden, Finland) is. Het hout is behandeld met een autoclaaf in risicoklasse 4 (contact met de grond) in een erkend impregneerstation (Technique et Protection des Bois in Luik). De waarde van de poort bedraagt 1.750 euro*. Daarnaast is er nog de outdoor opbergkist (B 180 x D 75 cm), een onmisbaar object om je terras netjes te houden, en die eveneens van S.R.N. (Northern Red Fir) gemaakt is, en dezelfde behandeling als de poort onderging. De waarde van de kist bedraagt 811 euro.