#Wedstrijd-archief

Win een cruisetocht voor twee personen met MSC

Een boeiende cruisetocht langs de prachtige kustlijn van de Noordzee, dat wil je niet missen...
Geplaatst op  
Win een cruisetocht voor twee personen met MSC © MSC

We dromen vaak van een vakantie in het zuiden. Maar ook de kustlijn van de Noordzee heeft zijn charmes. Waarom varen we niet eens een andere koers aan boord van een cruiseschip om de parels van de Noordzee te ontdekken? Hier volgen enkele redenen om overstag te gaan…

© MSC

Een schip met een uniek design

MSC Cruises nodigt je uit om aan boord te gaan van de MSC Euribia, het nieuwste vlaggenschip van hun vloot, voor een 7-nachten cruise vanuit Zeebrugge. Bij een eerste aanblik valt meteen de romp op, bedekt met een fresco getiteld “Save the Sea” die het voortdurende engagement van MSC Cruises voor milieubescherming weergeeft. MSC Euribia wordt aangedreven door LNG, momenteel de schoonste brandstof, en beschikt over geavanceerde faciliteiten voor afvalwaterbehandeling, afvalbeheer en energie-efficiëntieoptimalisatie.

© MSC

Activiteiten voor jong en oud

Aan boord is het onmogelijk om je te vervelen. Voor volwassenen is er sport, gokspellen in het MSC Casino, autoracen op een simulator, een nachtclub, winkelen, een wellnessruimte voor heerlijke selfcare, en natuurlijk talloze shows en entertainment… Wat de kinderen betreft, stelde het team van de MSC Euribia een programma samen op maat van hun leeftijd. Van 2 tot 17 jaar zijn ze van harte welkom in een speciale ruimte van 700 m2 waar alles wordt gedaan om hun creativiteit te stimuleren en hun verblijf aan boord onvergetelijk te maken!

Comfort en gastronomie

Of je nu met familie, als stel of alleen reist, de kajuiten van de MSC Euribia hebben voor ieder wat wils: kajuiten met een balkon voor maximaal 6 personen, kajuiten voor twee met een balkon en een privé-lounge, met uitzicht op zee, binnenkajuiten… en zelfs enkele weelderige suites met een eigen bubbelbad. Wat betreft gastronomie zijn er vele opties, van informeel aperitieven tot elegante diners, een sushi-bar, een steakhouse, ijs en pannenkoeken… er is voor elk wat wils.

MSC Euribia Brings New Dining Experiences | CruiseTipsTV
© MSC

Meer info?

Msccruises.be