#Wedstrijd-archief

Maak kans op een Limited Edition Titanium Chef Baker XL keukenrobot van Kenwood twv 699,99 euro.

Kruip in je kookschort dit najaar, want je maakt kans op een unieke keukenrobot van Kenwood!
Geplaatst op  
Maak kans op een Limited  Edition Titanium Chef Baker XL keukenrobot van Kenwood twv 699,99 euro. © Kenwood

Is zwart je lievelingskleur? Dan is deze wedstrijd echt iets voor jou! Kenwood lanceert namelijk de Autograph-collectie, een limited edition lijn van keukentoestellen die design en innovatie combineert. In samenwerking met Kenwood, maak je vanaf nu kans op de Limited Edition Titanium Chef Baker XL-keukenrobot. Lees snel verder om te weten hoe je kunt winnen…

Kenwood staat bekend voor haar innovatieve producten. Vanaf november 2022 zal het merk haar aanbod uitbreiden met een nieuwe collectie die gebaseerd is op actuele designtrends en technologieën.

Tijdloos en actueel

De Autograph-collectie blaast enkele bestaande producten nieuw leven in. De Titanium Chef Baker XL, de MultiPro XL Weigh+ foodprocessor en de QuickMix+ handmixer kregen een nieuwe, stijlvolle zwarte look. Stuk voor stuk behouden ze hun innovatieve functies waar Kenwood bekend om staat, maar deze keer in een gedurfd en strak jasje.

KVL85.004BK_Titanium Chef Baker XL_035
© Kenwood

Innovatie meets design

Het gebruiksgemak en de kwaliteit waren er al, maar nu is de Titanium Chef Baker XL verkrijgbaar in een stijlvolle en limited edition uitgave. De Autograph-collectie maakt van bakken een nog creatievere en plezierigere ervaring. De volledig zwarte uitgave maakt dat de keukenrobot nu een echte eyecatcher in de keuken wordt. Daarnaast blijft de innovatie behouden. Het nauwkeurig afwegen van ingrediënten is eenvoudig met de ingebouwde Easyweigh-weegschaal, terwijl de twee in elkaar nestelende mengkommen voor het ultieme bakresultaat zorgen. Met meer dan 25 optionele accessoires kun je aan elke behoefte voldoen, of het nu om snijden, raspen of het langzaam persen van sappen gaat. De keukenrobot wordt geleverd met drie EasyClean roestvrijstalen, vaatwasserbestendige mengkomaccessoires: de K-klopper, de ballongarde en de deeghaak, en een flexiklopper die het mengsel van de kant van de mengkom schraapt.

KENWOOD Küchenmaschine Titanium Chef Baker XL KVL85.004BK, 1200 W, 7 l Schüssel, mit integrierter EasyWeigh Waage, inkl. umfangreiches Zubehör, Autograph Collection. Gratiszubehör: Glasmixaufsatz KAH359GL+Schnitzelwerk AT340 (Wert UVP 319) online ...
© Kenwood

Waag je kans

Speciaal voor deze editie, die in het teken van huishoudtoestellen staat, bieden we onze lezers de kans om een limited edition uitvoering van de Titanium Chef Baker XL uit de Autograph-collectie te winnen. Dit premium toestel heeft een adviesprijs van 699,99 euro en is enkel verkrijgbaar in exclusieve verkooppunten en op de website van Kenwood.