#Wedstrijd-archief

Maak kans op een marmeren salontafel van interieurwebshop pib

Stijlvol, tijdloos, elegant... Deze marmeren salontafel is een must-have in je interieur!
Geplaatst op  
Maak kans op een marmeren salontafel van interieurwebshop pib © pib

Ben je verzot op vintage meubilair? Dan is deze wedstrijd helemaal iets voor jou. We geven namelijk in samenwerking met de Franse decowebshop pib de knappe marmeren ‘Varmalio’ salontafel weg.

Fan van Scandinavische, industriële of rustieke interieurs? Dan zal pib ongetwijfeld je aandacht trekken! Dit Franse bedrijf zag ongeveer zo’n tien jaar geleden het levenslicht en is gespecialiseerd in de verkoop van interieurproducten. pib is géén webshop als een ander, de Franse speler differentieert zich door een unieke aanpak. Naast stijlvolle producten wil pib ook kwaliteit en tijdloosheid garanderen. De interieuritems zijn geïnspireerd op de industriële stijl van de 20e eeuw met een vleugje pib. Dankzij hun tijdloze look vinden de items makkelijk hun thuis in een hedendaags interieur.

Kwaliteitsgericht

pib focust eerder op kwaliteit dan op kwantiteit. Daarom is het assortiment beperkt tot 600 producten, verdeeld over drie categorieën. In die zorgvuldig gemaakte selectie bevinden zich zowel items die rechtstreeks door het merk zijn ontworpen en vervaardigd (pib), artikelen die zijn geselecteerd bij fabrieken die aan hun criteria voldoen als enkele bijzondere decoratiemerken. Alle items delen hetzelfde DNA: edele materialen, oog voor afwerking en grote aandacht voor de patina.

© pib – ‘detailbeeld van Varmalio’ marmeren salontafel

Een unieke webshop

pib biedt niet zomaar kwaliteitsproducten aan, maar laat ze ook goed zien op haar website. Die laatste is bijzonder goed gestructureerd en makkelijk te doorzoeken. Naast de klassieke categorieën (tafels, verlichting, sofa’s, accessoires, enz.), is het ook mogelijk te sorteren op stijl (industrieel, Scandinavisch, antiek, enz.). De items zelf worden zeer gedetailleerd beschreven met verschillende foto’s, de productafmetingen worden nauwkeurig aangegeven op een duidelijk schema. Erg handig!

Uitstekende klantenservice

pib doet haar uiterste best om aan klantenverzoeken zo goed mogelijk te beantwoorden. Om de levering van jouw interieurfavorieten zo snel mogelijk te garanderen, houdt de webshop altijd meer dan 9 van de 10 producten in voorraad. Retourzendingen zijn zeer eenvoudig en transparant, met een klantenservice die toegankelijk, snel en gratis is. Wat wil een decoliefhebber nog meer?

Elegant, contrasterend en tijdloos

De ‘Varmalio’ salontafel met een marmeren blad en een metalen buisbodem is een elegante aanvulling voor een hedendaags en industrieel interieur. De Art Deco stijl van het item weerspiegelt een prachtig contrast tussen de matzwarte kleur van het metalen frame en het schitterende witte marmer. Met zijn robuustheid, functionaliteit en stijlvolle look verovert dit mooie meubel van kostbare materialen pijlsnel het hart van je interieur.