#Wedstrijd-archief

Maak kans op de Ikona Maxxi Pure afzuigkap en luchtreiniger van Elica

Is je keuken toe aan een nieuwe afzuigkap? Dit is je kans om een multifunctioneel designexemplaar te winnen!
Geplaatst op  
Maak kans op de Ikona Maxxi Pure afzuigkap en luchtreiniger van Elica © Elica

Wat er in de lucht hangt was nooit eerder zo relevant. De Italiaanse producent van designdampkappen Elica brengt een twee-in-één-innovatie naar de keuken die de ruimte zowel bevrijdt van vieze geurtjes als de lucht reinigt. Maak kennis met de Ikona Maxxi Pure-afzuigkap: stijlvol, doeltreffend en misschien wel dé ster in jouw keuken binnenkort? Lees snel verder dan! 

Twee functies, één design

Zeg niet zomaar afzuigkap tegen de Ikona Maxxi Pure. Dit Elica-product doet meer dan enkel de kookdampen- en geuren uit je keuken verwijderen. Dankzij de geïntegreerde luchtreiniger verbetert het toestel ook de luchtkwaliteit in de ruimte. De dubbele functie zorgt er namelijk voor dat de lucht in je huis de hele dag door gezuiverd wordt. De Ikona Maxxi Pure haalt allergenen, zoals huisstofmijt en pollen, en verontreinigende stoffen die vrijkomen door schimmels, schoonmaakproducten en interieurbekleding moeiteloos en efficiënt uit de lucht. De afzuigkap vereist geen extra apparaten of complexe luchtmonitoringsystemen, maar is voorzien van de Combo Pure-filter. Die bestaat uit een speciale combinatie van HEPA en koolstoffilters die partikels tot 1 micron tegenhouden. Bovendien is de afzuigkap zo ontworpen dat de twee verschillende functies afzonderlijk kunnen werken, zonder afbreuk te doen aan de prestaties, de hygiëne en de bruikbaarheid. Een slim product dat het resultaat is van meer dan 50 jaar expertise!

Sereen en elegant

De Ikona Maxxi Pure is niet alleen bijzonder praktisch, ook het design van de afzuigkap is met zorg bedacht. Zijn tijdloze piramidevorm past perfect in een hedendaags interieur of in open ruimtes, en tovert de dampkap om tot een geraffineerd verlichtingselement dat de ruimte heel egaal verlicht. De Ikona Maxxi Pure is verkrijgbaar in een zwarte soft touch-afwerking of in roestvrij staal en laat zich makkelijk en op diverse manieren installeren. Met doorvoer of regeneratiefilter, als wandmontage of ‘zwevend’, met of zonder schoorsteen en tot slot links of rechts gepositioneerd. De luchtreiniger werkt overigens uiterst discreet: in de ‘Super Silent’-modus is hij quasi onhoorbaar. In de ‘Boost’-modus zuivert de Ikona Maxxi Pure in slechts 20 minuten de lucht in een leefruimte van 30 vierkante meter, wat overeenkomt met de grootte van een middelgrote keuken en een leefruimte.

Zin om dit model te winnen? Neem dan deel aan de wedstrijd via de module hier beneden. De winnaar heeft keuze uit een matzwart of grijs model, met of zonder schouw, excl. installatie. Veel succes!

Meer informatie?

Elica.com