#Inspiratie#Keuken

Met een IKEA keukensysteem heb jij de touwtjes in handen

Rechthoekig, L-vormig, open of gesloten, mini of maxi … Bij IKEA vind je keukens in evenveel formaten als er stijlen en oplossingen zijn.
Geplaatst op  
Met een IKEA keukensysteem heb jij de touwtjes in handen © IKEA

Ben jij iemand die graag zelf alles tot in het kleinste detail bepaalt? Of heb je de klus liever in één dag geklaard? Hoeveel je zelf ook wilt doen, bij IKEA vind je het meest gevarieerde aanbod en de beste prijs-kwaliteitverhouding in innovatieve en duurzame keukenoplossingen.

Rechthoekig, L-vormig, open of gesloten, mini of maxi … Bij IKEA vind je keukens in evenveel formaten als er stijlen en oplossingen zijn. Modern, traditioneel, rustiek of Scandinavisch? Gesloten opbergkasten of open planken? Handgrepen, knoppen of een systeem met schokdempers? Een inbouwoven op hoogte of juist onder je werkblad? Meubelfronten van massief essenhout of in een leuke kleur? Een matte of glanzende afwerking? Of je nu graag urenlang nadenkt over de indeling of gewoon simpel en snel een ‘kant-en-klare’ keuken wilt installeren, IKEA vindt het belangrijk om keukens aan te bieden voor elke ruimte en alle budgetten, ook de kleinste.

Voor een klein budget: KNOXHULT, de complete kant-en-klare keuken

Alles is inbegrepen in KNOXHULT keukens (de kastmodules zijn al voorzien van deuren, lades en planken). Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de spoelbak, de kraan en de knoppen of handgrepen uitkiezen die jij mooi vindt. Al na één dag installeren kan je keuken functioneel zijn, compleet volgens jouw wens om de ruimte optimaal te benutten. Op deze keukens zit 5 jaar garantie.

SATSUMAS Plantenstandaard met 5 potten – € 49,99

Tijd doorbrengen in je keuken, maar niet te veel: een ENHET keuken monteren is een fluitje van een cent

Met het gamma ENHET keukenmodules gaat plannen en monteren een pak sneller en makkelijker. Extra voordeel is de flexibiliteit van het systeem. Het doel? We willen jou helpen een persoonlijke en meer praktische keuken samen te stellen. Combineer open en gesloten opbergruimte met diverse kleuren en accessoires, en stel in een handomdraai een kant-en-klare keuken samen die helemaal van jou is. Op deze keukens zit 10 jaar garantie.

Maatwerk dat bij jou past: de eindeloze mogelijkheden van een METOD keuken

Ben je op zoek naar een keuken waar jij over elk element beslist, zelfs over de kleinste details die niemand anders zullen opvallen behalve jou? Dan biedt het METOD systeem de meeste mogelijkheden, en dus de grootste vrijheid. Dit stevige, bijna op maat gemaakte keukensysteem omvat 18 verschillende keukenstijlen. Hier kun je alles tot in het oneindige kiezen, samenstellen en combineren, voor het hoogste niveau van flexibiliteit. Hoe groot of klein je huis of appartement ook is, je kunt altijd jouw droomkeuken waarmaken dankzij de onderdelen in alle mogelijke maten, inclusief lades, huishoudapparaten, afwerkingen, verlichting en bijpassende accessoires voor de kastinrichting. De kwaliteit van het METOD keukengamma is zo goed dat IKEA er 25 jaar garantie op geeft.

Professionele begeleiding

Advies nodig bij de indeling? Twijfel je over een kleur of kun je maar niet beslissen over een stijl? De IKEA experts zijn er om jou te helpen de juiste keuzes te maken en je ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Ze begeleiden je om samen jouw droom om te zetten in werkelijkheid, van het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering van het project.

ANRÄTTA Heteluchtoven zelfreinigingsfunctie – € 499

Superhandige onlinetool

Ontwerp je liever zelf je keuken? Goed nieuws, op de website van IKEA vind je een 3D-keukenplanner. Gebruik hem om een eerste ontwerp te maken en alvast een indruk te krijgen van het eindresultaat. Werk je ontwerp helemaal zelf af of ga ermee naar een IKEA keukenspecialist.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met IKEA.
www.ikea.be

LEES OOK:
Vurige trends: alles over open haarden en kachels
Emma Select: jouw droombed voor een rustgevende nacht
Sunbrella®: stoffen die design en prestatie combineren. Je interieur is je dankbaar!