#Nieuws

Sunbrella®: stoffen die design en prestatie combineren. Je interieur is je dankbaar!


Geplaatst op  
Sunbrella®: stoffen die design en prestatie combineren. Je interieur is je dankbaar! ©

Supertrendy stoffen met eindeloos veel ontwerpmogelijkheden voor zowel buiten als binnen? Met de weelderige stoffen van Sunbrella® zit je altijd goed.

We trekken onze huizen steeds meer open, waardoor de grens tussen indoor en outdoor steeds vaker lijkt te verdwijnen. Decoratieve elementen die vroeger alleen voor binnenshuis bedoeld waren, vinden we nu ook terug op onze terrassen, midden in de tuin of in ons buitenhuis. Grote kussens op de grond voor een cocoonsfeer, luchtig hangende gordijnen om een pergola of chill spot in de openlucht af te bakenen, een canapé bij het zwembad … Je leven thuis kent geen fysieke grenzen meer, zoveel is zeker.

Op die trend werd alvast geanticipeerd door het Franse bedrijf Sunbrella®, een pionier op het gebied van slimme en elegante stoffen. Het merk heeft altijd gefocust op aangename stoffen, kleuren, motieven … én op prestatie. Bij Sunbrella® zijn ze er namelijk van overtuigd dat een goede stof in de eerste plaats mooi EN functioneel moet zijn – en dus zowel binnen als buiten gebruikt moet kunnen worden zonder dat je rekening hoeft te houden met grillige weerselementen.

Sunbrella
©Sunbrella®

Een waaier van toepassingen voor écht comfort

Geraffineerde en zacht aanvoelende stoffen met supertrendy designs: met Sunbrella® speel je op safe en kies je voor topkwaliteit in een uitgebreide waaier van toepassingen. Kussens speciaal ontwikkeld voor terrassen, sierkussens, gordijnen en vitrages, meubelstoffen, parasols en zelfs zonneschermen … De stoffen zijn absoluut overal inzetbaar en passen zich perfect aan.

Strakke designs voor eindeloos combineren

De collecties van Sunbrella® zijn geïnspireerd door diverse invloeden, van uiterst minimalistisch tot op-en-top exotisch. De collectie is ontstaan uit de voortdurende wens om het esthetische met het essentiële te combineren, en telt meer dan tweehonderd verschillende warme en moderne stoffen. Een palet van felle kleuren of pasteltinten, geometrische patronen, een jacquardmotief of elegant effen, een bohemian vleugje of klassiek van stijl … Kies zelf en speel met ontelbaar veel motieven en materialen. Van stoelen en kussens tot gordijnen: door de vele mogelijke combinaties en overlappingen vloeien binnen- en buitenruimtes echt in elkaar over en voeg je jouw persoonlijke toets toe.

Sunbrella®
©Sunbrella®

Ongeziene prestaties voor uiterst praktisch gebruik

Maar Sunbrella® ziet er niet alleen leuk uit. Dankzij een speciaal verfproces in de kern van het garen zelf wordt de acrylvezel tijdens de productie volledig geïmpregneerd door hoogwaardige kleurpigmenten, in tegenstelling tot de traditionele technieken. Dat proces staat garant voor kwaliteit, weerbaarheid, kleurvastheid en onderhoudsgemak, zowel binnen als buiten. De Sunbrella®-stoffen zijn daardoor bestand tegen uv-straling, slecht weer en verkleuring, maar ook tegen vlekken en schimmel. Het toppunt? Bij echt ernstige ongelukjes kun je ze zelfs reinigen met bleekwater! Kortom, Sunbrella® is een ware revolutie in de meubelwereld. Het merk is OEKO-TEX-gecertificeerd en wordt gemaakt in Frankrijk, zonder stoffen die schadelijk zijn voor gezondheid, huid of milieu. Yes!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sunbrella.
www.global.sunbrella.com

Lees ook:

GROHE Experience Center: welkom in de wondere wereld van water

Wedstrijd: Begin maar al te dromen, want Emma geeft twee kussens cadeau!

Savonneries Bruxelloises: Belgische zeepjes met een ziel