#Nieuws#Trends

Renaulac lanceert trendkleur voor 2024: “Natural Expanse #141”


Geplaatst op  
Renaulac lanceert trendkleur voor 2024: “Natural Expanse #141” ©

De Franse verffabrikant Renaulac is dé autoriteit op het gebied van kleurinnovatie. Met de start van het nieuwe jaar maakt het merk de trendkleur voor 2024 bekend: “Natural Expanse #141”, een heldere groentint die ons uitnodigt om terug te keren naar de basis en de natuur.

Wie nieuw jaar zegt, zegt ook nieuwe start en dus goede voornemens. De ideale gelegenheid om je interieur volledig (of toch bijna) te vernieuwen en in te spelen op de laatste trends op het vlak van woondecoratie. Ook dit jaar biedt de grote referentie in de verfwereld Renaulac inspiratie met de onthulling van zijn trendkleur voor het nieuwe jaar. Zijn naam? “Natural Expanse #141“, een luchtig, helder, verfrissend en rustgevend groen. Deze sprankelende, zachte kleur nodigt ons uit opeen reis naar het hart van de natuur en slaagt erin elke ruimte om te toveren tot een ware groene oase van ontspanning. Of het nu een woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, elke ruimte die uitgedost wordt met deze groentint neemt de vorm aan van een vredige cocon waar de drukte van alledag plaats maakt voor sereniteit. Dus waar wacht je nog op om in 2024 de natuur in huis te halen?

Inspirerend en veelzijdig

Wat deze kleur extra geweldig maakt? Dankzij zijn veelzijdigheid kan je hem perfect combineren met tal van andere kleuren. Om ervoor te zorgen dat iedereen het verborgen potentieel van “Natural Expanse #141” kan ontdekken, heeft Renaulac een inspirerend kleurenpalet ontwikkeld vol pure en originele tinten. “Natural Courage #505“, een warme bruine tint, en “Concentration #202“, een zachte pasteltint, creëren een harmonieus evenwicht. Terwijl ton-sur-ton groentinten zoals “Forest Bathing #343” en “Keen Aspiration #242voor een rustgevende, evenwichtige sfeer zorgen, gevengewaagdere tinten zoals “Free Your Mind #252elke ruimte een vleugje power en pit. Er is geen betere manier om je interieur zowel mooi als harmonieus te maken, toch?

Renaulac

Renaulac is exclusief verkrijgbaar bij Brico, Brico PlanIt en op brico.be.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Renaulac.
renaulac.com

Lees ook:
Een traplift in je interieur? Dit zijn onze stijlvolle tips
Transformeer je nachten met Hiboo
Binnenkijker: Anne Gilis van Home of Geraldine opent de deuren van haar home boutique