#Inspiratie#Nieuws#Slaapkamer

Transformeer je nachten met Hiboo


Geplaatst op  
Transformeer je nachten met Hiboo ©

Hiboo, het bedlinnenmerk made in Belgium, heeft zich tot onze grote vreugde in Brussel gevestigd! Opgericht door drie vrienden die ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust essentieel is voor een evenwichtig leven, biedt de winkel een reeks personaliseerbare ‘alles-in-één’-bedden die aan ieders behoeften voldoen.

Bij Hiboo zijn maatwerk en comfort de sleutelwoorden. Grootte, kleur, design… je bed past zich aan je voorkeuren en behoeften aan. Geïnspireerd door het boxspringconcept, een matrasdrager die bestaat uit een hoofdbord en een boxspring met pocketveren, bieden ze een uitzonderlijke ondersteuning en een betere luchtcirculatie. Het bijpassende hoofdbord is bekleed met een kwaliteitsstof en voegt een vleugje luxe en tijdloosheid toe aan je slaapkamer.

Om een complete en niet te evenaren ervaring te creëren, biedt het merk ook kussens en dekbedden van natuurlijke materialen, evenals decoratieve elementen zoals kaarsen van plantaardige was, ontworpen met eco-verantwoordelijkheid in het achterhoofd. Hiboo geeft de voorkeur aan korte distributiekanalen en produceert en monteert zijn bedden en onderdelen in België. Om overproductie en opslagkosten te beperken, wordt elke bestelling op aanvraag gemaakt, binnen vijf weken geleverd en geïnstalleerd in je slaapkamer.

Ontdek de boxsprings van Hiboo in de Flagship Store in Elsene (Rue Armand Campenhout 56, 1050 Elsene) van dinsdag tot zaterdag van 10.30 tot 18.30 uur, of op www.hiboo.be.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Hiboo. www.hiboo.be

 

Lees ook:

Samen zitten, samen groeien

De lenteschoonmaak: bespaar tijd en geniet van gezonder lucht met iRobot

De Parijse charme van Maison Sarah Lavoine komt naar Brussel