#Kinderkamer

Shopping: zo fleur je een kinderkamer op voor de lente

Het is krokusvakantie, niets leuker dan de kinderkamer op te fleuren voor de komst van de lente. Je kids zullen je eeuwig dankbaar zijn!
Geplaatst op  
Shopping: zo fleur je een kinderkamer op voor de lente © Maison du Monde

Het is krokusvakantie en de kleintjes zijn terug thuis. Fleur de kamer van jouw kinderen op voor de komst van het seizoen waar alles terug tot leven komt: de lente. Wij selecteerden alvast een aantal items die niet enkel leuk zijn, maar ook bijzonder mooi ogen. 

We zeggen vaarwel tegen die grijze en sobere winterdagen en kijken uit naar de lente die voor de deur staat. De krokusvakantie is het perfecte moment om onze woning op te frissen voor de lente. Nu de kinderen thuis zijn is de kinderkamer de ideale plaats om te starten. Wij helpen je al een beetje op weg om de kamer van de aller jongste op een speelse manier op te fleuren. Hier zijn 10 artikelen die je met hun lichte kleuren heel gemakkelijk in jouw interieur kan integreren.

Klaar met de kinderkamer?

Wil je ook de rest van het huis al eens onder handen nemen? Laat je hier inspireren door de 2 kleuren die dit jaar helemaal in zijn.

Door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.