#Publireportage

Solid Surface, dé nieuwste trend in badkamerdesign

Een badkamer volgens de nieuwste regels van de kunst? Het kan, met solid surface: minimalistisch, duurzaam én revolutionair.

Geplaatst op  
Solid Surface, dé nieuwste trend in badkamerdesign © Pers

Robuust, vochtbestendig, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden; het zijn slechts een paar woorden die het nieuwe badkamermateriaal omschrijven waar alle kenners het momenteel over hebben. Maak dus maar snel kennis met solid surface, want binnenkort staat het ongetwijfeld ook in jouw badkamer.

Dat solid surface dé nieuwe trend is in designland hebben ze bij X2O allang begrepen. Daarom voegde het Belgische bedrijf recent een nieuwe telg toe aan het assortiment: het Balmani Sonor bad. Deze vrijstaande badkuip schittert in elke badkamer dankzij zijn luxueuze uitstraling en afwerking in solid surface.

Het vrijstaande bad maakt deel uit van de Balmani-reeks, het high-endsegment van badkamerspecialist X2O. Sonor is dan ook een parel: zijn verrassend design en naadloze afwerking maken van deze badkuip alles wat een badkamer nodig heeft.

De absolute koploper in de Balmani vrijstaande baden reeks: Sonor


Opzetkommen, wastafels, handwasbakjes, baden… het kan allemaal beter met solid surface

Solid surface is momenteel hét meest gegeerde materiaal in de badkamerwereld. Naast opzetwaskommen, wastafels en handwasbakjes zijn ook tal van baden vervaardigd uit dit duurzame en stijlvolle materiaal. De baden stralen niet alleen luxe, maar ook zen uit, en doen je zo wegdromen naar stressvrije oorden.

Balmani Mitra Elements met wastafeltablet, opzetwaskom en bad in Solid Surface
Vrijstaand bad Balmani Largo in Solid Surface

Ook voor kleine badkamers

Na het succes van de vrijstaande baden in solid surface heeft X2O nu ook hoekbaden en halfvrijstaande modellen in hetzelfde hoogwaardige materiaal gelanceerd. Zo kunnen ook kleinere badkamers profiteren van een designuitstraling.

Halfvrijstaand bad Balmani Forte D in Solid Surface                         Hoekbad Balmani Lingo in Solid Surface

Surf voor meer badkamerinspiratie naar www.x2o.be of kom langs in één van de 18 showrooms met tot meer dan 70 verschillende badkameropstellingen.

Meer lezen over badkamers? Check dan ook 3 gloednieuwe badkamertrends bij FACQ en Belgen geven badkamergeheimen prijs.