#Wedstrijd-archief

Win een zonnebed én avondsofa Sol+Luna van Extremis

Geplaatst op  
Win een zonnebed én avondsofa Sol+Luna van Extremis ©

Sol en Luna… de Spaanse zon en maan vormen de inspiratie voor een elegant ligbed dat ‘s avonds verandert in een comfortabele zitbank. Op onze website maak je kans om van de veelzijdige Sol+Luna van Extremis  een eyecatcher op jouw terras te maken.

Droom jij ook van een zwoele zomer, maar zoek je nog ideeën voor je terrasinrichting? Het Belgische designlabel Extremis ontwerpt sinds 1994 meubelen die zowel hyperfunctioneel als tijdloos mooi zijn. Is jouw ideale zomervakantie bovendien een aaneenschakeling van lange avonden met vrienden en zonovergoten namiddagen met familie? Weet dan dat Extremis via verrassende accenten in hun designs het samenzijn extra gezellig maakt. De ontwerpers achter Extremis durven daarenboven echt out of the box te denken en zijn experts in problemen oplossen. Veel van hun stukken zijn dan ook multifunctioneel, de gebruikte materialen duurzaam en hun ontwerpen beantwoorden altijd aan een reële behoefte.

Sol+Luna 's avonds

Zo is de Sol+Luna van Extremis een ligzetel en comfy sofa in één. Overdag geniet je languit van de zon en zorgt de bijbehorende ‘schaduwmaker’ in de vorm van een zon voor verkoeling. Op het plankje opzij is er plaats voor een mojito, er is een afsluitbaar vakje voor waardevolle spullen en in het opbergzakje kan je een tijdschrift en zonnecrème kwijt. ‘s Avonds tover je het ligbed met enkele kussens om tot een driepersoonssofa. De parasol verandert nu in een volle maan die zorgt voor sfeervol licht. Handig is ook de inplugbare tapastafel. Laat de hapjes en drankjes maar komen!

Sol+Luna vdag en nacht versie

Kortom, niet genoeg plaats voor een buitensalon én een ligbed? Met de Sol+Luna van Extremis maak je optimaal gebruik van je dakterras of kan je ‘s avonds je poolparty met een kleine ingreep gewoon verderzetten naast het zwembad. Als je twee ligbedden combineert, heb je in het salon immers plaats voor zes. Zo hoef je niet te kiezen tussen zonnebaden en socializen. Dat de Sol+Luna er ook nog eens verbluffend mooi uitziet, geeft ons meteen summer vibes.

Extremis.com

Het team van Actief Wonen dankt u voor uw deelname! Volg ons op Facebook & Instagram!