#Wedstrijd-archief

Wedstrijd: Begin maar al te dromen, want Emma geeft twee kussens cadeau!


Geplaatst op  
Wedstrijd: Begin maar al te dromen, want Emma geeft twee kussens cadeau! ©

“Slapen is van levensbelang om je veerkrachtig en gelukkig te voelen. Een gezonde nachtrust verdient alle prioriteit.”

Deze woorden van Verena Senn, neurowetenschapper en directeur Slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company, zijn essentieel. Ze geven aan hoe belangrijk het is om uit te rusten en te slapen met producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals de perfecte bedden, matrassen en kussens. Emma biedt een uitgebreid gamma van producten aan die je slaapkwaliteit verbeteren: van bedden en boxsprings tot lakens, toppers en uiteraard matrassen.

De matras Emma Original – de bestseller voor een comfortabele slaapkamer – is een innovatieve combinatie van hoogwaardige materialen. De drie verschillende lagen smelten perfect samen in één ademende hoes: comfortabel Airgocell®-schuim, drukverlagend traagschuim met vormgeheugen en ondersteunend koudschuim. Een droom om op uit te rusten. Emma, dat is ook een gloednieuw boxspringbed dat zich perfect aanpast aan jouw behoeften. Een complete slaapcombinatie, geleverd tot in je slaapkamer, inclusief installatie in amper 10 minuten!

Emma is ontwikkeld omdat slapen zoveel meer is dan een noodzakelijk kwaad. Je brengt tenslotte een derde van je leven in bed door. Een derde van je leven om te dromen, te fantaseren, je herinneringen op orde te brengen, je emoties in evenwicht te krijgen, je uit te rekken als een kat … Een juiste keuze is dan ook belangrijk! Vergeet niet dat je alle Emma-producten gratis retour mag sturen. Ideaal, want uiteraard heb je tijd nodig om zeker te weten dat je de beste oplossing hebt gekozen voor jouw nachtrust.

Emma helpt je alvast op weg naar een nog zachtere nachtrust met twee gratis schuimkussens.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma matras.
www.emma-matelas.be

Lees ook:

GROHE Experience Center: welkom in de wondere wereld van water

Waar vind je de keuken van he dromen voor een miniprijsje? 

Batibouw keert binnenkort terug naar de Heizel met een fysieke beurs