#Adresjes#Nieuws

Van reizen tot interieur en food: 5 redenen om Countryside te bezoeken


Geplaatst op  
Van reizen tot interieur en food: 5 redenen om Countryside te bezoeken ©

Alles om je leven mooier en gezelliger te maken vind je op Countryside, dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag naar zijn zin maakt. Vijf redenen om de beurs in Gent te bezoeken:

1. Vier dagen lang geopend

Van 2 tot 5 december 2022 tovert Countryside Flanders Expo in Gent om tot een gezellige beurs. De winterdagen mogen dan extra kort zijn, de beurs blijft des te langer open. Vrijdag kan je zelfs tot 21u30 langskomen om tal van nieuwe dingen te spotten op vlak van interieur, deco, mode, food, kunst, vakantie

2. Er is een stand voor al jouw interesses

Of je nu een gepassioneerd reiziger bent, op zoek gaat naar interieurspullen om je tweede verblijf extra knus te maken of een rasechte beautyfan bent: meer dan 200 exposanten tonen je de nieuwste trends op elk lifestylevlak of zetten hun expertise in om stijlvolle oplossingen te bedenken op jouw maat.

©Countryside

3. Er valt altijd iets nieuws te beleven

Naast de vele standen die je op eigen tempo kan bezoeken, vinden er tijdens de vierdaagse happening tal van extra activiteiten plaats. Lezingen, workshops, tastings… Van verveling geen sprake, hier ontdek je altijd iets nieuws.

©Countryside

4. De Christmas Village brengt je in de kerstsfeer

Kerstmis is de meest gezellige periode van het jaar en die knusse sfeer mag ook op de beurs niet ontbreken. Countryside pakt daarom uit met een gezellige Christmas Village waar je de mooiste cadeaus kan shoppen, om daarna te genieten van een feestelijke borrel in de kerstbar.

©Countryside

5. Ontdek tal van Belgische producten

Tussen de verschillende exposanten vind je heel wat toppers van eigen bodem. Verzameld onder de categorie ‘Handmade in Belgium’ tonen creatievelingen en ambachtslieden hun talent. Wedden dat je met een geïnspireerde geest en een gevulde winkeltas naar buiten gaat?

©Countryside

Bezoek Countryside in Flanders Expo

Bezoek de ultieme lifestylebeurs in Flanders Expo in Gent op vrijdag 2 december 2022 tot en met maandag 5 december 2022. De beurs opent om 10u30 en sluit op vrijdag om 21u30, op zaterdag en zondag om 18u30 en op maandag om 18u, meer dan genoeg tijd dus om alle standen te verkennen, de nieuwste trends te ontdekken in binnen- en buiteninrichting en de vele smaken te proeven.

Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop op de website of ter plaatse aan de kassa en kosten €9. Alle info via countrysidegent.be

LEES OOK:
Laat je inspireren en verrassen op de lifestyle- en woonbeurs Sfeer Antwerpen
Tetris spelen in je keuken: welke vorm past in jouw huis?
Energiebewust de winter in met onze praktische tips